Funda8 Şubatın başında yeşil erik istedim bende bulamadık aylarca gece rüyamda yerken gördüm kendimi en son dağa çıkmış eşim getirdi geçenlerde de heryer de mentollü çikolata arattım kendisine normal şeyler istemiyor oğluşum 🙈🤣
Deletedmom0041 liuda_91 Allah yardımcın olsun. Darısı başına. Ben sona geldim çok şükür şuan panda gibi yuvarlaniyorum ama olsun az kaldı kızıma kavuşmaya 😍
liuda_91 Deletedmom0041 benimde biri kız dedilerde digerinde bıraz tedirgin oldum once erkek sonra kız dediler bakalım ılerkı haftalarda kesinleşicek inşallah
Yusufayten Melis27000 kıyamam ya bulursun inşallah hamile dolapları var oralara bak istersen 🥰benim hep kavun çekti eşim sürekli kavunla geliyor eve 😂😂
Deletedmom0041 liuda_91 kaç haftalıksın canım? Benim de 20 den sonra kıza benziyor demişti doktorum detaylıya kadar emin olamadık biz 😊
Ozgehasan Melis27000 canm daha dogurmadim32+4 gunluguz bunu bende çok merak ediyorum açıkçası yengem de çok yemişti kuzenime hamileyken çocuğun hem gözlerinin altında hemde yanaklarinda gamzeleri var ama yani 4tane gamzesi var 😊 bakalım dogurunca mutlaka söylerim ama 😍
Melis27000 Ozgehasan evet mutlaka bekliyorum ben kilo kilo yemeyi düşünüyorum sırf gamzeli olsun diye 😍💜
Seymanur0707 Zade cinsiyet bellimi benimde aynı limon turşu normalde de turşu flaan hiç yemem sevmem şimdi sürekli limon yiyorum kokluyorum limonlu buz falan yiyorum delirdim😂🙈
liuda_91 Deletedmom0041 13 benımkı de kıza benzıyor bırı derdi dıyerıde 90% kız dedi artık allah bilir ne çıkar 🌸🌸
defne55 Melis27000 hiç bisey aşermiyorum bende mi sorun var anlamadım 22 haftada bi kere canım limon istedi okadar 😂😂
Simadumann Melis27000 eşimde hep dedi neden İskender değil neden köfte değil diye isyan etti ama napalım benim çocukta yumurtayla makarna seviyo 😄
Hnfe kiraz aşermistim tamda zamaniydi ama eşimin dedigine gore 10 kiloya yakin kiraz yedigimi soyledi deli gibi kiraz yiyordum🍒🍒
Ozgehasan Melis27000 ye afiyet olsun canm ilk 3 4 ayında ysan eğer hatta bol bol tuket bebeğin cildine çok iyi geliyormuş elma ve ayva😍