Melis27000 Deletedmom0041 Deletedmom667 aynen öyle yapmayı düşünüyorum sabahtan beri çilekli pasta resimlerine bakıyorum 🤦♀️😄
liuda_91 Melis27000 vallaha oyle ki hiç onlarsız duramıyorum zararlı zararsız ama cok güzel tüketiyorum bebişler isteyince bende iyorum 🤣🤣🤣
Melis27000 liuda_91 içinde çiğ et olan şeyler zararlı diyorlar ya dikkat et yinede. Bakteri üretiyormuş oda bebeğe geçiyormuş. Ayrıca senin ikizlerin mi olacak 😍
Melis27000 Zeydo reçeli varda kesmiyor ki reçel çok şekerli. Saf çilek olması gerekiyor böyle mayhoş tadını almam lazım hem ekşi hem tatlı 😝😒
Melis27000 liuda_91 yaaa maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Doktoruna danış bu yeme içme konusunu özellikle çiğ köfteyi 😄😝
liuda_91 Deletedmom0041 ay sen yaklaşmışsın doğuma. İnşlh herşey güzel geçer ben daha yolun başlangıcındayım
Deletedmom0041 liuda_91 Allah yardımcın olsun. Darısı başına. Ben sona geldim çok şükür şuan panda gibi yuvarlaniyorum ama olsun az kaldı kızıma kavuşmaya 😍
liuda_91 Annesed yasak olan herşey güzel yasak zaten de. Ama cok istiyorum önüne de geçemeyince Yeri geldi iyoruö Yeri geldi tadıyorum yapacak bişey yok
Ulku12 Melis27000 hafta her gunu et yemek istiyorum ve bıkmıyorumda yedikçe yiyesim geliyor soğan sarımsak tuzlayıp yıyorum 😣😂😂birde peynir