Ozgehasan Melis27000 ye afiyet olsun canm ilk 3 4 ayında ysan eğer hatta bol bol tuket bebeğin cildine çok iyi geliyormuş elma ve ayva😍
Esramese Ozgehasan elma elmaaaa azmi yedim her kahvaltida ilk eksi bi elma yerdm gune onla baslardm sorarsalar normaldede agzima sürmem
liuda_91 Deletedmom0041 13 benımkı de kıza benzıyor bırı derdi dıyerıde 90% kız dedi artık allah bilir ne çıkar 🌸🌸
Beybimss Melis27000 hamile olduğumu öğrenmeden daha turşu aseriyodum. Sonra gecenin bir yarisi iskender istedim🤦🏻♀️ Suan 6. Aydayim hic birsey asermiyorum 😬
Baloglum93 Ben fasulye turşusu kavurması olur ya ondan aserdim bideee portakal böle tatlı tatlı sulu sulu
Zade Seymanur0707 Aaa ye ekşiyi meselesi herkeste tutmuyor demek ki ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🧿
Esramese Melis27000 manavlardadami yok yada migros sanal markete baktinmi kuzum neredeysen bnde yardimci olim
Melis27000 Lindam Allah bin kere razı olsun eşimin abisi pazardan buldu getirdi yedim çok şükür 😍 tekrardan teşekkür ediyorum ❤️
Iremgokce Melis27000 çilek yerine geçmez ama dondurmuş kırmızı meyveler bulabilirsin belki nefsini körler 😂