Tekinnn Ilknurrrrr takmamak için çabalıyorsun ama olmuyor. Özellikle çevredekiler yüzünden sorun olduğunu da bilmiyorlar senden sonra evlenen hamile sen neden değilsin niye Yok diye ısrar edip sordukça yıpranıyorum.
Tekinnn Ilknurrrrr adetime 3 gün var bakalım sonuç ne olcak bekliyorum. Bu ay ilaçsız yumurtam gelişti çatladı ve değerlendirdik o günleri çok umutlu olmamakla beraber bekliyorum dua et lütfen 🙏
Ilknurrrrr Pazartesi catlatma iğnesi yapacam kizlar dua edin insallah emekler boşa cikmaz allah gonlumdekini biliyor ve isteyen herkese versinn insallah
Tekinnn Ilknurrrrr inşallah güzel olur iyi olur. Kendini strese sokma telaşlanma sabırla bekle inşallah güzel olur 🙏
Tekinnn Ilknurrrrr adetime 3 gün var ama benim geç yumurtlama oldu evde ovulasyon testi ile takip ettim. Eğer bebek varsa belli olması için en az bir hafta var
Tekinnn Ilknurrrrr ağrı çok normal olur. Kendini çok kasma hiç düşünme Allah’ın izniyle inşallah olur
Ilknurrrrr Kizlar kafam cok karisik yardim edin bana bunu yazdigim icin k.bakmayin ama kafama takılı kalsin istemiyorum iliskiden 30 dk filan sonra lavobaya gitsem cocuk olusumunu engeller mi olmaz mi yani lavobaya gitsem
Aslannnn Ilknurrrrr hıc bisey olmaz canim olacagi varsa öylede olur ben oyle seyleri pek umursamıyorum artik verirse rabbim öylede verir böylede ..
Tekinnn Ilknurrrrr bazı doktorlar ilişkiden sonra ayağa kalkmayı bile öneriyor çünkü dışarı atılması gereken işe yaramayan spermlerin çıkması gerekmiş. İlişkiden sonra belin altına yastık koymak falan hurafe dedi benim doktorum. Dölleyebilecek kaliteli sperm zaten her türlüsü ulaşır dedi