BirPrensannesi90 Yeniannee Oy masallah saglikli olsunlarda bebislerimiz rabbim hepimize saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin 🌷
ipeksfr VildanYaycili çok acıyor mu sornasında kızlar. Bende haftaya gidicem. Çalışıyorum . Aşı sonrası işe gidimmi tğm gün izin mi alim acaba😔
Yeniannee ipeksfr kişiden kişiye değişiyor cnm kimisi hic bilmiyor kimisi cok şiddetli geciyo senin durumuna bağlı
FeriDee ipeksfr izin alacak kadar kötü değil bende korkarak gittim zaten iğneden korkan biriyim. Vurulduğu gün değil de ertesi gün biraz kolun ağrıyo ağırlaşıyo kullanmadığın koluna yaptırırsan rahat edersin. Bide üstüne yatmadığın tarafa
Gizemmmm ipeksfr bende de ilginç bir şekilde hiç agri olmadı. Aşi yaparken biraz sızladi sadece.sonrasinda hissetmedim bile
OnurMelikeYal ipeksfr aşı olurken de o gün akşama kadar da bi ağrı olmuyor canım yani bende olmadı ama ertesi gün felaket agrı yaptı ve şişti. 4 gün sürdü ağrısı
Ilkannelik FeriDee endişe edicek birşey yok . Icini rahat tutu doğal olarak vücuduna farklı bir tepki vermesi icin virüs giriyor. Ama bebeğini etkileyecek hiç birşey olmaz . Derinden bile duyuyorsa bu zaten birşey olmadığını gösterir.😊
BirPrensannesi90 FeriDee Demekki gercekten erkek senesi bu sene allahim saglikla kucagimizda gostersin insallah bebislerimizi. 💌
Adabahar Benim de yarın aşı günüm endişelendim 20+2 yim ve kızım olacak inş çok hareketli bazen şaşırıyorum neden böyle acaba canımı yanıyor diye o hareketleri hissedememek çok kötü olur üzüldüm 🙁(
Nur BirPrensannesi90 canım söyle de düşün belli bi haftadan sonra bebeklerde yavas yavas kendine uyku düzeni ayarlıyorlar (: stres yapma tehlikeli bir sey olsa önerilmez canım yaptır derim ben (:
BirPrensannesi90 Nur insallah yarin yaptiricam caanimm soylediklerinle icimi ferahlattigin icin cok tesekkur ederim. 🌷💌
FeriDee BirPrensannesi90 merak etmeyin benimki geri normale döndü iki kare çikolata yedim sadece yerinde duramadı 😀
BirPrensannesi90 Nur Guzell dilekli guzel kalpli oldugun gibi guzelde dusunce var cok tesekkur ederim ❤