BirPrensannesi90 Nur Guzell dilekli guzel kalpli oldugun gibi guzelde dusunce var cok tesekkur ederim ❤
eeeqq bende tetanoz aşısı olalı 5 gün oldu ve 4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı ara ara çok derinden hissediyorum.Randevu alıp iptal ettim bir iki gün daha bekleyeyim diye ama :/
Betulll FeriDee canim bende bu ayin 19 da vuruldum 28 +3 haftaligim suan son bi haftadir neredeyse hic hissetmedim cikolata yedigim zaman kudururdu simdi ise ta derinlerde karincalanma oluyor gunde 5 kez fln endise ediyordum bende demekki yanliz degilmisim
elifdmrg Arkadaşlar bende 23 haftalık hamileyim gitmedim henüz sağlık ocağına hiç aşıda olmadım. Ne zamana kadar yapılabiliyor aşının yapılma tarihi var mı 😶
Twinsmom66 FeriDee canim bende öldüm tetanoz şuan benimde öyle ve bende de bu sefer halsizlik yaptı kolumu kaldıracak halim yok
OnurMelikeYal ipeksfr aşı olurken de o gün akşama kadar da bi ağrı olmuyor canım yani bende olmadı ama ertesi gün felaket agrı yaptı ve şişti. 4 gün sürdü ağrısı
FadimeYzdemir Bende dun tetanoz asisi oldum bugun bebegimin hic hareketini hissetmedim .simdi burdaki mesajlari okuyunca tek.olmadigimi anladim.
Esila4549 FeriDee google de ararken buldum sızın konuyu acaba ne oldu bebeğiniz duzeldı mi hareketleri bebegınızın durumu nasıl
Babyyinlovee Of ocakta benimde tatonoz aşım var serum taksalar kan alsalardı nolurdu sankiiii😳😭 çok acıyor mu ben çok korkuyorum yaaa 😭😭😭