espalp evet tabi öyle de şeker dengede olunca çok şişmiyor bebek. Mesela önden gitmesi duruyor benim öyle oldu. 6 gün öndeydi şimdi durdu. Ayrıca burda post çok okuyorum bebekler hep önden gidiyor annelerde buna seviniyor halbuki hiç iyi değil farkında değiller. Şekerle alakalı çoğu.

2lokummannesiii benimki 3 hafta önde gidiyor 🤷‍♀️ Şekerim yüksek değil ama bizimki biraz yapısal. Bebek önde olunca bende şekerden şüphelendiler ama kontrolsüz bi şekerim yok. Tokluk 140 olucakken 144 falan çıkıyo bende dikkat ediyorum yediklerime. Valla oğlum iyi olsun ne yasak deseler yememeye razıyım 🙏🏻

2lokummannesiii Bende açlık tokluk yaptırdım aynı zamanda hbac1 mi ne bakıldı bir sorun yoktu o yüzden şeker yüklemesi yapılmadı. En son gittiğimde bebek kilosu felan normal dedi 2-3 gün önde kilosu ama normal +2 -2 olabilir dedi şuan içime şüphe girdi aceba diye hiç bi şekilde başka türkü belli olmaz mı ? Gerçi bende protein ağırlıklı besleniyorum ekmek, tatlı vs yemiyorum hiç ama yinede tedirgin oldum.

espalp aynen bende öyle işte Allah böyle bir dert vermiş sinirlerim bozulmuyor değil. Kaç haftalıksın önden gidiyorsa vaktinden önce doğabilir.

espalp kesinlikle katılıyorum şeker yüklemesi muhakkak ve muhakkak yaptırılmalı

Serapozdemir bide burada o kadar çok insan yanlış yönlendiriliyor bak resmen şerbetli tatlının serbetiydi bugün ictigim kuzum çok dedim iyi ki diye bu postu da görünce tekrar diyorum önlem her zaman için herseyin başı Allah'ın izniyle