LeylaCan Ayse08emre Allah yardımcın olsun bende gecen hafta bi gece yattım. iğne serum ve fitiller uyguladılar sorduğumda progestan dediler
Esramese LeylaCan valla durust olmak gerekirse hic dikkt etmedm doktru pek dinlemedm 🙄🙄 ama her gitmemde sancilar fazla cikti nstde son cagre komple disariyi yasakladilr evde is guc ugrastm durdum simdide dogmuyor zamanndada cikmak icin coştu
LeylaCan Ayse08emre mide bulantısı olmasın diyede seruma bişey koydular bende olmadı. sadece fitildeki beyaz şeyler hala geliyor sanki
Gamzeciks LeylaCan benim kanamam vardı. O yüzden vermişti fitil şeklinde. 2 hafta fln kullanmıştım iyi gelmişti. Sonra kanama olmadı daha.
Konul_Nilay R_abia biz ikimiz doğurana kadar yatcaz qaliba.ben arada bel karın bandı var gebelikde onu tak kalk odada yürü dedi.onu bile korkarak kalkıyom.25 haftamız olcak bu cuma inş.ardından geliyom
Minnosizmmm LeylaCan benim gebeliğimi öğrendiğimizde doktorum direkt verdi 4. Haftadan 7. Haftaya kadar kullandım sanırım düşük önleyici bebeğin daha iyi tutunması için veriliyor şuan kullanmıyorum
R_abia Konul_Nilay sağlıkla alcaz kucağımıza inşallah 🥰 iyi olsunlarda yatalım napalım kucağımıxa alınca unutcaz bugünleri
Konul_Nilay LeylaCan nerdeyse 25 hafta olcam hep kullandım.kanamam ,serklaj her şey var.Allah yardımcımız olsun
LeylaCan Konul_Nilay amin insallah ben de doktora gidiyorum simdi insallah cıkmıştır yukarı öyle inanıyorum
Seda05 LeylaCan Benim düşük tehlikem yoktu. Kanamam veya lekelenmem de yoktu. 29. Haftadayım hala içiyorum. Sorduğumda herşeyin iyi olduğunu ve bebeği korusun diye dedi. Çünkü aklıma takıldı