LeylaCan Konul_Nilay amin insallah ben de doktora gidiyorum simdi insallah cıkmıştır yukarı öyle inanıyorum
Seda05 LeylaCan yok hiç kaybımda olmadı ilk denememizde hamile kaldım. Daha ilk gebeliğim. Dediği tek şey bebeği korusun hiç birşey olmasın diye dedi
Julican Sinemksk ay canım moral oldu mesajın bana. Ben gebeliğin başından beri kullanıyorum, 24..hafta sonunda rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş. Yatarak tedavi gördüm hastanede, çıktım, şimdi 26+2yiz. İnşallah senin gibi 37 lere kadar geliriz
GuelGltkn LeylaCan 16 haftafan beri kullaniyorum plasenta previa icin kanamayi engelemek icin simdi 28+5 olduk dozu azaltarak birakmami söyledi doktor ama biraz korku icindeyim hala bebegin esi asagida acilma olur kanama olur diye ama doktor birak dedi
Asliyildirim LeylaCan bana kanamam olunca vermişlerdi, bulantı yaptı ama Allah var iki günde durdu kanama. Düşük riski için veriyorlar senin vücudunda zaten olan bir çeşit hormon, az geliyor vücudun ürettiği diye takviye veriyorlar sanırım
ikimelekannesi___ LeylaCan ben 32 haftada başladım rahim ağzı kısalığı sebebiyle hem iğnesini hemde hapını fitil olarak aldim baya ise yaradi şahsen suan 37 haftayım erken dogum riskini atlattim 2 gune ilaclari kesicek doktorum doguma hazirlanicam artik
kubradr LeylaCan gebeliğimin ilk haftalarında kanamam oldu hem iğnesini hemde hapını kullandım 4. Ayıma kadar sonrasında bıraktım 1 ay kullanmadım 24 hafta da erken doğum riskim oldugunu öğrendim günde 400 mg içiyordum ama 36 hafta a girdiğimde artık bıraktım suan 38 haftalıgım ve bebeğimin durmasını sağlayan ilaç o bence verildiyse ihmal etme kullan canım
R_abia Konul_Nilay sağlıkla alcaz kucağımıza inşallah 🥰 iyi olsunlarda yatalım napalım kucağımıxa alınca unutcaz bugünleri
LeylaCan kızlar bugun gittim doktora detaylıda bile 32 mm çıktı bugun çok şükür 34 olmuş ama 1 hafta boyunca resmen yer bile süpürmedim korkumdan. sabah şeker yüklemem yapıldı ve doktor çok yüksek çıktığını söyledi sanırım bundan kaynaklı olabilir diyet uygulicam ve ölçüm yapıcam hergun. Allah razı olsun hepinizden bilgilendirdiğiniz için 🙏🏼