Lindam ben 14+3de karincalanma kelebek cirpintisii gibi hiss etmisdim.hemin gun 3kere oyle olmustu.direk komsuda bi gelin var ona demistim😀😀😀oda bebek o demisti 1 haftaya falan tekme hiss edersin dddi.oylede oldu.16 haftam bittiyi gun sabah uzanmistim.yuzu uste yatmak isdiyordum karnim yoktu henuz o uzden rahatdim😂ya bide gordum biseyler atdi bana hayir qaz dedim.dondum yine yuz uste uzaninca tekmeler geldi.oyle hafif ve hosduki😍😍😍🤭🤭🤭mutluluktan agladim.o zamana kadar haraketlerini bekliyordum yavrumun.kismeti o guneymis.ama ilk gebelikde 20 falan hiss edersin derler.o uzden imkansiz diye dusunuyordum sonra her gebe ayni diyil herkesde farkli ola bilir diye dysunmustum.hergun 3 defa falan oyle sakin tekmeler atirdi kzuucuk.18de tam net guclenmisti artik.aksama yakin baslardi tekmeleri.21 haftam bitince cok sertlesdi😳hatta elimi koyuyordum elim esiyordu titriyordu karnima bakmiyordum bile.wcde oturmusdum bi gun bi bakayim dedim.bi baktim aaa disardan belliydi ya.nasil tuhaf oldum ya.😁😁bebeyoim diye sevindim doldum(sonra hic ama hic durmadi 21den net gsoderdi kirakdan kendini.27den sonra duzene giruyor kizlar.simdi 35 haftadan gun aloyoruz artik biz.kipir kipir hergun.yaramaz oglum geliyor🤭😍😍😍😍😍😍😍