Hazaaalll 16+6 da hissettim ben böyle kalp atışı gibi de değil,yer değiştirme de değil böyle kıpır kıpır bir şey anlatamıyorum 🤗
Sarkac Kubraarikan aynen benimde ole 2. Cockta erken hissedlr denilirdi ben daha tam anlayamadm tam diyrm o sonra gaz gelr yok durm😂
Sinemksk Lindam 18 de net böyle kaymalar olmuştu sanki içinizde biley yüzüyomuş gbi ama gerçek tekmeler hareketler 24 ten sonra falandı oğlumda şimdi 11+1 im bakalım bunda ne zaman hissederim hep diyolar ikinci gebelik daha erken hissediliyor dye bakalım 😊
Senemunlu Lindam 18 19 arasi ama hafif ilk gebeligim . Ilklerde gec olurmus . Suan 24 oldm bayagi vuruyor velet :)
Simos44 ponciklerin_annesi 11 mi ciddi misiniz. Bana güldüler mümkün olmadığını söyleyip gaz ya da kas dediler ama
Buseecrin Lindam 21.haftada hissetmeye başlıyorsun artık anlıyorsun net olarak ondan önce gazın varmış gibi oluyor böyle içinde pıt pıt oluyor ama ayırt edemiyorsun 😊
DnzNhr Ceylin96 valla cnm ben ilkinde 23 falan gibi hissettim okadar nadir hareket ederdi ki çoğu zaman tembeldi yani🤣 şimdi fıldır fıldır 15.haftada hissettirdi😄
Zade Lindam ben 14. Haftamdan beri hissediyorum :) böyle pıt pıt hareketler sanki baloncuk patlar gibi . Ayrıca herkesin karın yapısı bebeğinin gelişimi farklı doğal olaraakta herkes farklı zaman aralıklarında hissedebilir .
Tugbain41 Lindam ben 17. Haftada hissettim, karnımda pıt pıt bir şeyler oluyordu bir bakayım dedim bakınca dışardan da anlaşılıyordu minik minik dokunuşlar oluyordu 😊