Lindam 15+5’teyiz kızlar. İlk bebeğimiz olcak inşallah bugün genital bölgemin hemen üstünde kalp atışı gibi bi his hissettim üst üste 3 kez oldu. Bebek hareketi olabilir mi? Neye benziyor biri bana söyler mi
Tugba12345 Lindam 17.haftamda 2 kez tekme atmsti 21 e kadar hic hissetmedm yine.21 de artik baslamistm histtmeye
Siriiinn Lindam 14 haftalığın 4 gündür hissediyorum ama benim ikiz ❤️Evet bebek hareketidir daha Küçük olduğu için seyirme gibi hissedersin 1-2 hafta sonra tamamen hissetmeye başlarsın 🤩🤩
Cansumus Valla canım bende 15+3 üm ve bu gün bişi oldu bana karnımda bişiler var kımıldıyor yer degiştiriyor ve öyle bişi ki kalkıyorum geri yatıyorum
Lindam Cansumus acaba biz erkek mi hissetmeye başladık. Genelde 20. 18. Haftalarda hissettik diyorlar
Denniz 17 haftamdayım daha hissetme yok doktor hissedemezsin demişti siz 15 de nasıl hissettiniz kafam karşıtı 2🙄
Lindam Denniz ben zaten o olup olmadığını bilmiyorum? Farkındaysanız Bebek hareketi olabilir mi diye sormuşum
Lindam Denniz ponciklerin_annesi demek ki hissedemezsiniz diye biley yokmuş 11 haftalık olup hissedenler de var 🥰
Simos44 ponciklerin_annesi 11 mi ciddi misiniz. Bana güldüler mümkün olmadığını söyleyip gaz ya da kas dediler ama
Lindam Siriiinn ablamın da 14 haftalık onun da ikiz o da bu sabah aramıştı beni hissettim diye 😍 Çok heyecan verici allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
Seda05 Lindam ben 20. Haftamda hissettim. 19. Haftada sağ kasığımın altında seyirme olmuştu doktorum daha erken dedi ve ilk gebeliklerde geç hissediliyo demişti