Akademisyenanne Esesen ben 15. Haftadayim. Yarin sabahtan saglik ocaginda idrar tahlili yaptirip, ordan kadin doguma gitmeyi planiyorum. Birkac saat takip ettim yine ayni tonlarda belli belirsiz gelmis.
Akademisyenanne Esesen insallah canim benim. Yarin idrar tahlilinde sadece enfeksiyon var mi diye bakarlar degil mi?
Esesen Akademisyenanne aynen ultrason yok kuzum orda. Tahlil yaptırırsan da anca ertesi gün çıkar sonuç. İçin rahat etsin diye git tabi doktora ama korkma gerçekten bende de hemen hemen öyle koyu sarı gibi
Akademisyenanne Esesen tamam canim orda tahlil yaptirip, kadin doguma gorunurum. Progestani da sorayim gitmisken. Dedigin gibi icim rahatlar🙏🏻
Cookie_the_pomy Akademisyenanne sakin olun zaman zaman rahim serviks genişlediği içinde kılcal akıntılar olabilir. Olmuş olsa dahi bu lekelenme akıntı içinde koyu renk. Banada oldu. Dr istirahat tavsiye etti 🤔 bir saha da tekrar etmedi, kırmızı yada pıhtı olduğuna inandığın bir durumda sn durma dr ına danış
Akademisyenanne Cookie_the_pomy umarim ciddi birsey degildir. Doktor degistim. Yeni doktoruma cuma gidip taniscaktim. Baska randevu bulamadm. Yarin kadin dogum acile gorunecegm. O
Esesen Akademisyenanne progestan ne bilmiyorum ama ben öyle bir ilaç kullanmadım da o konuda aynı durumda değiliz ikimiz
Akademisyenanne Esesen progestan dusuk riskine karsi verilen bir ilac. Fitil olarak kullaniyordum biraktim. Doktora sormadan birakmamak gerekiyormus. Bugun soracagim gidince.
Yasemin1995 Akademisyenanne benim hep böyle idrr yolunda enfeksiyon diye gittim idrar temz vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi vajinyla idrar yolu bağımszmış.
Esesen Akademisyenanne aa anladım canım sen o zaman kesin git doktora çok şükür ben hiç kullanmadım o ilacı. Buraya da yaz merak ettim iyi misiniz diye
eydaDoanBayram Akademisyenanne ya nasıl bi iğrençlik bu ... yardım istiyorsanız gitsenize doktora kardeşim .. buraya böyle fotolar koyulur mu ?
Akademisyenanne eydaDoanBayram takip etme arkadasim. Postun basligina resimli oldugunu ekledim. Girme o zaman sen de. Burda senden baska tepki veren yok. Herkes saolsun deneyimini paylasti. Sana ne yani???
Dilekbodur eydaDoanBayram hepimiz bayanız bakmak iat eydaDoanBayram açıp bakma kardeşim o zaman gidin başka yerlere abuk subuk çomak sokucu yorumlar yapın insanların hassas oldugu şeylerde boş yorumlar yapıp akıl vermeyin😡
Cemile-066 Bu bendede oluyor canım akıntı bu ben progestan kullanıyorumgünde 2 kere ilken 3 e çıkardık bide bol su iç ben her böyle oluşumda gidiyorum fakat bi sorun olmadığını belirtiyorrre dr olabiliyor kanamannnn olmasında canım 🙏🏻
Akademisyenanne Cemile-066 Allah korusun canim benim. İnsallah dedigin gibidir. Ben de tahlil yaptiraca bugun. Kadin dogum acile gorunecegim. Aksam sonucu yazarim insallah.