Esesen Akademisyenanne aa anladım canım sen o zaman kesin git doktora çok şükür ben hiç kullanmadım o ilacı. Buraya da yaz merak ettim iyi misiniz diye
Akademisyenanne Cemile-066 Allah korusun canim benim. İnsallah dedigin gibidir. Ben de tahlil yaptiraca bugun. Kadin dogum acile gorunecegim. Aksam sonucu yazarim insallah.
Akademisyenanne 37aysgl canim simdi ciktim acilden. Cok sukur leke degilmis. Enfeksiyona da rastlamadi doktor. Mixovul adinda bir ilac verdiler. Fitil olarak kullanacagm.
alyavetuna Akademisyenanne kuzum senin ki enfeksyn olmuş gibi mutlaka git doktora birde çok şu iç 3 lt. Islak mayoyla kalmamaya dikkat et
Akademisyenanne alyavetuna canim simdi ciktim acilden. Cok sukur leke degilmis. Enfeksiyona da rastlamadi doktor. Mixovul adinda bir ilac verdiler. Fitil olarak kullanacagm.
alyavetuna Akademisyenanne ay hadi çok sevindim çok geçmiş olsun sen yine de suyu ihmal etme.😁 akintin ve idrar koyuysa 3 lt su içeceksin der dr hep bana.
Akademisyenanne [bilinmeyen] canim simdi ciktim acilden. Cok sukur leke degilmis. Enfeksiyona da rastlamadi doktor. Mixovul adinda bir ilac verdiler. Fitil olarak kullanacagm.
Ilknur_emin Akademisyenanne akıntı canım lekelenme değil korkma hamilelik döneminde akinti biraz daha fazla olabilir
Esesen Ilknur_emin su gibi olan akıntı da normal mi sizde de oluyor mu ya da sarımsı. Bazen sarımsı bazen su gibi
Skn23 Akademisyenanne bence akıntı canım benim akıntılarım genelde böyle leke biraz daha koyu oluyor böyle olmuyor
Akademisyenanne Frdvs canim benim ben de tepki verdim ama arkadas hem bakmaya merakli hem de tepki veriyor anlamsiz. Hic sinirini bozmana degmez. Boyleleri var maalesef.