Elfazr sebamed genital bölge temizleyici şampuanı al eczaneden. Onunla her akşam köpürtüp yıka ve durula güzelce. Ben en başından beri kullanıyorum çok memnunum. Eğer şu an alamayacaksan ve çok rahatsız ediyorsa bi su bardağı ılık suya bi yemek kaşığı sirke koy onunla yıka. O da rahatlatır. Muhtemelen ph bozuldu ondan kaşıntı yapıyor. Sebamed ph düzenleyici ve temizleyici dir. Ama en önemlisi sakın genital bölgeni şampuan ya da sabunla yıkama. Ph ınızı bunlar bozuyor. Şöyle düşün bir sabunun ph ı 7-8 ama genital bölge 3..5 ph dur ve sen her sabunla ya da şampuanla yıkadığında ph ınızı yükselirsin bu da kalıntı yapar. Normal içme suyu ya da musluk suyu bile 7. Ph dır bu yüzden sirke ile ph ını düşürmenin işe yarar.
Vajinal kaşıntı
Elfazr ayni problem bendede oldu cok kotuydum. Ne yaptiysam gecmedi. Ama sonra vajinayi icerden bir su gibi biwey var onunla yixadim papatya cayi ile diwaridan yikandim ve bi fitil var onu kullandim. Ondan sonra cok wukur hic olmadi kawintim. Istersen isimlerini yaza bilirim. Yinede Allah yardimcin olsun
- Düzenlendi
Mantar olabilir iç çamaşırlarınızı özenle kullanmalısınız . %100 pamuklu olmalı ve yıkamadan giymeyin yıkadıktan sonra güZelce ütülemelisiniz . Her defasında yoksa geçmez ve iç çamaşırlarınızı sık değiştirin .
Glcnsolinm teşekkür ediyorum 😊
Deletedmom_26 teşekkür ediyorum
lutfiyearalik çok teşekkür ederim
Elfazr kesinlikle ella sirkesiyle pamuga yada havlu kavgida dök sür geçiyo ben kanatiyordum kasimaktan gecti
Annesininminigi elma sirkesi yani
Elfazr rica ederim canım çok geçmiş olsun ❤
Annesininminigi sirke doğal bir asittir, direk uygulamak anlık olarak size iyi gelmiş olabilir ama vajina vücudunun hassas yeridir ve doğal asiti direk uygulamak sağlıklı değildir.
Kaşıntı için doktora gittim on değerim düşük olduğu için kaşıntı oluyormuş bana bir krem verdi allah o doktordan razı olsun şuan çok çok iyiyim ve çok memnun kaldım uyuşturuyor kaşıntıyı alıyor
Anestol pomad diye bir krem ama super yaa bittim ben bitsin tekrardan alacağım çok ise yarıyor