Mltmstn Tansiyon dan dolayı yattım 33 haftalıkken 12 gün sonra düzeldi dediler çıktık.. 1 hafta sonra kontrol için gittim yüksek diye tekrar yatış yapıldı... Yatış yapıldıktan 3 gün sonra beni doğumhanede kontrol edeceklerini söylediler. Bende takip diye doğumhaneye gittim içim rahat daha iyi takip ederler diye...Sabah 6 da Nst bağladılar bir yandan da benim nabız ve tansiyonu ölçüyorlar... Neyse öğlen 1 de bana suni sancı verdiler (dikkat edelim normal değil sezeryan olacağım belliydi tansiyon var) saat akşam 6 ya kadar suni sancı yedim.. Arada geliyor sakın ıkınma diyordu sanki çok kolay bir şey... Saat 7 oldu eşimi yanıma aldılar doğumhaneye beni öyle görünce ağladı eşim... Baktım bebeğimin kalp atımı yok 6, 5 dan beri... Eşim de fark etti niye atmıyor dedi bilmiyorum dedim ama benim gözler de yavaş yavaş kapanıyor başım dönüyordu... Tabi bundan önce beni başka hastaneye doğum için nakil edeceklerdi cesaret edemediler doğurtmaya.. Ne eşim nede ailem kabul etmedi... Neyse hemşire geldi eşimi dışarı aldılar doktora seslendi hocam bebeğin kalbi durdu annenin nabzı düşüyor diye... Ben başladım ağlamaya beni apar topar ameliyata aldılar erken doğduğu için ben yavrunun kokusunu alamadım hemen makineye bağladılar...Ben başka hastanede oğlum başka hastanede kaldık ben eve çıktım yavrum hala küvezde... Bu arada 35\3 doğum yaptım 02.07.2019 da...Şu anda 37\1 olduk iki gündür emzirmeye gdyrm 😭