Bugün 6. Günümüz kızlar bebeğim yenidoğan yoğum bakımda hepinizden dua istiyorum😔
Doğum hikayemize gelicek olursak geçtiğimiz pazartesi kontrolüm vardı 35. Haftadaydım dr ultrasonda bakarken bebeğin haftasına göre küçük göründüğünü söyledi dha önce böyle birşey hiç farketmemiştik oysaki😔 32 haftada görünüyormuş bebeğim hemen bizi detaylı ultrason için başka bir bölüme yönlendirdi tabi ben oraya gidene kadar ağlamaktan bitap düştüm neye uğradığımı şaşırdım, neyse sonuçlarımız çıktı kordon kanallarında daralma varmış bebeğe yeterli besin gitmiyormuş yakın kontrol dedi uzman ben tabi hala ağlıyorum korkuyorum bebeğime bişey olmasın diye.. daha sonra nts ye girdim Sonuçlarımızı doktorumuza getirdik direk yatışını veriyorum yarın alıcam bebeği dedi tabi ben bi kez daha yıkıldım nts odasına geri gönderdiler ve yaklaşık bir saat ntsde bebek takipi yapıldı en son bir baktım ki uzandığım yatak ameliyathaneye gidiyor ve ben bir saat içinde sezeryana alındım . Bebeğim dünyaya geldi çok şükür avaz avaz ağladı sesini duydum kuzumun, yanağıma yatırdı hemşire kokladım bir kere mis kokulumu aldılar kuveze şimdi her sabah görüşe gidiyoruz fanusun ardından bakıyoruz kuzuma. Solunum sorunumuz var cihaza bağlı hala destek alıyo ama çok şükür günden güne iyi oluyor bebeğim yani diceğim o ki gebelik süreci bi anda değişebiliyor sıkı takip ve detaycılık çok önemlii bir kaç gün geç gitseydim kontrole bebeğimi kaybedebilirdim😔 Şimdi uzaktan uzağa ben evde o hastanede iki saatte bir süt sağarak dua ederek bebeğimi bekliyorum