Mltmstn HaticeNur7994 amin inşallah canım😔 bizde doğum anında ve kuvezde fotoğrafını çektik ordan öpüp kokluyorum yavrumu bir an önce iyi olurda inşallah yuvasına gelir kuzum🙏🏻
Mltmstn Adileee kan akışında sıkıntı yoksa yakın takip yapar muhtemelen canm bizde ondada sıkıntı olduğu için apar topar aldı bebeği yinede sen temkinli ol sık sık kontrole git rabbim yardımcın olsunn
Yagmurrrrrr HaticeNur7994 herhalde önemli plan sağlıklı olmaları bütün. Bebeklere allahım sağlık versin
nurr_kbr Adileee amin canım inşallah bide bu gerilik dedikleri çok erken haftalarda da çıkabiliyorrmus biz yine çok şükür sıkıntıli zamanları aştık 20.haftda çıkan gebeler var malesef :(
Gulcinozdmr Nuray29 çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin canım benim .. bebeği neden küveze aldılar peki benim de erken doğum riskim var merak ediyorum
Mltmstn Gulcinozdmr solunum sıkıntısı olduğu için canm kilomuz fena değil ama ciğerlerimiz tam gelişmemiş ve hızlı soluyor yorulmaması için entübe şeklinde cihaza bağlı hepsinda aynı şey olucak diye birşey yok tabiki ama normal haftasında doğupta cihaza bağlanan bebeklerde var yoğun bakımda rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah🙏🏻😔
Mltmstn AryaMina evdeyiz canım bebeğimiz 21 gün kaldı yoğun bakımda doğumsal kalp hastası ve kilo alımı bekleniyor anjio olucak
aslimutlu1 Mltmstn Rabbim acil sifa versin , duama senide katıyorum , insallah kabul olur . Sükür yine Rabbim sana bagısladı kuzunu . Daha iyi olucak morelini yüksek tut .