Drngrkm
Yandan da öyle diyorum demekki nasibi varmış ☺
Doğumdan sonra önlem 🖐🏻
KubraatMacit zor olmadı mı ya ılk bebegınız ıcın anne sutu falan içemedi tam olarak🤗bende araya fazla zaman koymayı düşünmüyorum ama sızın ki baya erken olmus😁korkuyorum bende korunup o kadar erken hamıle kalmaktan
KubraatMacit hem dogum kontrol hapi hem igne kullanip hamile kalmışsin allahin isi demekki canim. Ben ya dogum kontrol hapi kullanirim yada dogal yollarla korunurum sanirim spirale iğneye kadınların kendini o kdr yormalarina karşıyım herseyi tek basimiza biz cekemeyiz en fazla hap o kadar 😊
Zagrozunannesi kzım kendi bıraktı emmeyi ne yapsam emmedi sağdığım sütü de içmedi. Hamilelikte hormonlar değişiyormuş ondan galiba 😔. Mamaya devam ediyorum
baharclk kordonları bağlatmayı düşünüyorum ama sonrasında sıkıntı olur mu
KubraatMacit anladım hayırlısı olsun 😌
KubraatMacit cnm 2.çocuğun mu kaç yaşındasın belki dr yaşın genç ise uygun görmez belli bir yaşı var diye biliyorum
KubraatMacit kordonları bağlattıktan sonra bir daha açtırma şansın yok diye biliyorum ben yani ilerde bir daha çocuk isteyecek olursanız olmuyor diye biliyorum ben
BesteCanerKutluzolu Bir kaç arkadaşım da geri açılınca oluyor demişti merak ettim
Eylem 2. Çocuğum 22 yaşındayım doktorumla kontrole gidince konuşucam
KubraatMacit valla hic bilemiyorum bana cok uzak geliyo onlar bağlatmak falan korkunc gliyo bide 😁
Kızlar bağlayılabilir yaşiniz ve gebelik sayınızda önemli tabi ama bağlandıktan sonra açılmıyor kızlar bınun için tekrar operasyonla açmanız gerekiyor buda çok masraflı bi operasyon die biliyorum 🙂