Kızlar doğumdan sonra ne gibi önlem almayı düşünüyorsunuz
Ben doğum kontrol hapı kullandım ve sağlık ocağında iğne vuruldum ama bebeğim 3 aylıkken tekrar hamile kaldım .
Şimdi kesin önlem almam lazım 🤦🏻‍♀️ Zaten sezeryan olacağım belli zaten sezeryan olacağım belli acaba diyorum kordanlarımımı bağlatsam geri açınca nasıl oluyor

Drngrkm inanmayacaksın ama eşim de önlem almıştı 8Haftalık hamileymişim ben de doğumdan sonra gecikmeler olabilir diye test yapmamıştım bize de süpriz oldu yani

KubraatMacit zor olmadı mı ya ılk bebegınız ıcın anne sutu falan içemedi tam olarak🤗bende araya fazla zaman koymayı düşünmüyorum ama sızın ki baya erken olmus😁korkuyorum bende korunup o kadar erken hamıle kalmaktan

KubraatMacit hem dogum kontrol hapi hem igne kullanip hamile kalmışsin allahin isi demekki canim. Ben ya dogum kontrol hapi kullanirim yada dogal yollarla korunurum sanirim spirale iğneye kadınların kendini o kdr yormalarina karşıyım herseyi tek basimiza biz cekemeyiz en fazla hap o kadar 😊

KubraatMacit cnm 2.çocuğun mu kaç yaşındasın belki dr yaşın genç ise uygun görmez belli bir yaşı var diye biliyorum

Eylem 2. Çocuğum 22 yaşındayım doktorumla kontrole gidince konuşucam

KubraatMacit valla hic bilemiyorum bana cok uzak geliyo onlar bağlatmak falan korkunc gliyo bide 😁

Kızlar bağlayılabilir yaşiniz ve gebelik sayınızda önemli tabi ama bağlandıktan sonra açılmıyor kızlar bınun için tekrar operasyonla açmanız gerekiyor buda çok masraflı bi operasyon die biliyorum 🙂