Rabiaibrahim0803 Beyzaok12345 ben 65le hamile kaldim suan 88 kiloyum cok kilo aldim maalesef.ama cok sukur sekerim yok testler cok guzel cikti artik dogumdan sonra sıkı bi spor yapmam lazim 😕
Beyzaok12345 Rabiaibrahim0803 valla kuzum benim kilom kadar senin şuAn halin ben bide öyle kaldım hamild ama dediğin gibi sıkı diyet spor hiçbişi kalamaz allahtan troidim çok hızlı pozitif düşünüyorum herşeyi 😂🙏🏻
Beyzaok12345 Tazeanne0134 ben aslında diyet yapıp sonra bebiş istiyordum ama allah böyle yazmış benim için hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması doğurduktan sonra sıkı bi diyet herşey hallolur 💕
Beyzaok12345 Zeynepzeze yok cNım baktırdım sigara kullanıyordum birden bıraktım ve çok aşırı yüklendim kendime sürekli Abur cubur dışardan çok yedim yine az aldım valla
Rabiaibrahim0803 Beyzaok12345 yaa Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah da sonra spora vuralim kendimizi fistik gibi olalim insallah 🤗😃
Beyzaok12345 Hs20 çok güzel canım bende en son 93de kaldım inşallah fazla almam dikkatte etmeye çalışıyorum
Hs20 Beyzaok12345 fazla kilolu olmak ve cok almak hic biseye engel degil ki yeterki bebislerimiz saglikli olsun yeter kilolari veririz Allah a sukur
Beyzaok12345 Zeynepzeze yok biTanem hiç takmıyorum emin ol zaten çok hareketliyim durmuyorum yerimde ama sadece evde geçerli dışarı çıktığım an ölüm eve gelene kadar istifra ediyorum bide decavit kullanıyorum 😫
Beyzaok12345 Karakuzuu ohhh daha ne istiyorsun kızzz keşke demek istemiyorum 1 saatir diyorum çünkü benim için hayırlısı böyleymiş Napalım be 😂😂😂😂😂😂
Deletedmom139 Beyzaok12345 88 le hamile kaldim😂suanda 101 kiloyum 34 haftadayim yasasin tombis olmak allahtan boyum uzun😂😂😂
Beyzaok12345 Deletedmom139 ohh ohhh olsun be kuzum biz kadınlar her halimizle güzeliz ❤️ İçimizde can taşıyoruz allahım hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım olmayanlarada nasip etsin 🙏🏻👶🏻💕🐥
Resiruh043 Beyzaok12345 valla kuzum hiç.dengeli beslenmedim je bulduysam yedim ama dört yasinda kızım var şuan onda 67 yle hamile kaldım 92 yle doğum yaptım bunda.92 yle kaldım 95 de.yim şu an 🤗
Beyzaok12345 Resiruh043 olsun biTanem hiç önemli değil valla kilolarımız önemli Olan bebeklerimiz 😊❤️ Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕