Aynur56 78 ile hamile kaldım şuan 86 olmuşum ve daha 24. haftadayım benimde tek avantajım hem boyum uzun 1.70 hemde kilom orantılı her yerden o yüzden aldığım kilolar çok göze çarpmıyor sonuna kadar ne olur bimiyorum artık 🤔
Beyzaok12345 Aynur56 aynen canım Benimde öyle ondan çok aşırı göstermiyorum kilomu bide orantılı bi o avantaj yani 🙏🏻
Esraozturk92 Aynur56 kilomuz ve boyumuz aynıymış benide görenler hiç 75 kilo durmuyosun diyo ama bide bana sor 😅 daha 7haftalik hamileyim 76oldum bakalim
Beyzaok12345 Vera18 seninde iyi kuzum valla gerçi 5 aylık bittikten sonra alınıyormuş heralde yandım ben 😂😂😂
Ayazipek Beyzaok12345 ne sen sooor ne ben söyleyim bacım 🤦♀️ 92 ile hamile kaldım 35+6 günlük oldum şuan 116 oldum 😱 ilk doğumumda yine 92 kilo ile hamile kalıp 115 kg ile Doğuma girmiştim sigarayı bıraktım aklıma geldikçe kendimi yemeğe verdim hala canım çok istiyor ama içmiyorum bu sebeple fazlaca aldım kiloyu
Beyzaok12345 Ayazipek aynı durum biTanem bende ilk öğrendiğim gün kestim o yüzden 8 kilo aldım 3.5 kilosunu verdim geçen ay 93 kiloydum ama almışımdır kesin bende 😫
Beyzaok12345 Mutire aynen valla tatlıdan tiksindim yaa hep tuzlu ekşi şeyler istiyorum valla ama onuda azaltacam işte 😂
Zeynepzeze 75 ile hamile kaldım, şu an da 82 kiloyum. 30 haftalık hamileyim doktor diyet verdi. Ama ben hala kilo alıyorum 😔
Beyzaok12345 Zeynepzeze kafana takma canım stres yapma doktorun verdiği programı uygula bol su iç kesin banada verir diye düşünüyorum inşallah tek girtimde verir kaynanamla gidersem dilinden kurtulamam valla ayyy 😫😫😫😫😫😫😫😫
Beyzaok12345 SusamNur eee sen işte gayet güzel kiloyla hamile kalmışsın kız 87 kiloyla hamile kaldım diyorum 😂😂😂😂😂😂
Beyzaok12345 Tazeanne0134 ben aslında diyet yapıp sonra bebiş istiyordum ama allah böyle yazmış benim için hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması doğurduktan sonra sıkı bi diyet herşey hallolur 💕