Buradem16 Beyzaok12345 yok bende şaşırdım kendime zaten 100 kilo fln olurum diyodum ama iyi atlattık 😊
Muallimehanim Sertap_2020 Aslında yediklerime dikkat ettim ama şöyle aşırıya kaçmadım sadece. Şu bi kaç gündür çok acıkıyorum ama mideme kara delik açılmış sanki😂 Son anda şişmiyim de 🙈
Gamzelianne1453 Beyzaok12345 82 ile hamile kaldim ilk kziimdan kalan kilolulari veremedim 😂 simdi 96 kg 29 haftaligim😂
R_Arslan Beyzaok12345 65ile hamile kaldim 32.haftada 75 kiloydum. Suan 33+5 ama kilomu bilmiyorum moraller sifir sifir sifir. 80i gecmese bari....
Esra85 82 ile hamile kaldım şu an 76 kikoyum 10+1 im. Çok fazla istahsizlık oldu 2_3 haftaya düzelecek umarım. Kilolu olduğumdan bir yerde iyi oldu diye teselli ediyorum kendimi
Kfkf Ohooo buranın tombik i benim valla alıyorum durduramıyorum insan gibide yiyom ama nedne bilmiyorum belkide fazla yıyorum dur🤣🤣 umrumda mı evet kılo almayanlar böyle postlara yazmasın lütfen kendimi cok kötü hissediyorum 😭
Buradem16 Eyomi48 yok cnm özel yaptığım bişey ama ilk aylarim çok kötü geçti bulantılar fln zaten kg verdim ..sonra da çok düzgün beslenemedim yani canım arada dışardan biseyler istedi onun dışında özel bişey yapmadım ne varsa onu yedim..fındık domates karpuz ve dondurma en çok yediğim yiyecekler oldu bu arada
Ekincis Muallimehanim bunlarda moral bozmaya geliyo buraya 😂 kilolu diyoz 62den 63 diyon kaybol git ya 😂😂😂
Muallimehanim Ekincis Kilo takılması gereken bir konu değil bence 😅 85 leri görmüş biri olarak ağzını tutan kilo veriyor bu kadar sıkıntı yapmayın 😄
Hs20 Beyzaok12345 fazla kilolu olmak ve cok almak hic biseye engel degil ki yeterki bebislerimiz saglikli olsun yeter kilolari veririz Allah a sukur
Esraozturk92 Aynur56 kilomuz ve boyumuz aynıymış benide görenler hiç 75 kilo durmuyosun diyo ama bide bana sor 😅 daha 7haftalik hamileyim 76oldum bakalim