Sifauzun_2 Simgem Anladım canım gözetim altında olman daha iyi ya icin rahat olur en azından bende doktora söyledim yatır diye ama yatırmadı
2lokummannesiii Gazell sen naptın canım kaç haftalık oldun ikimizinde erken doğum riski var hatırlıyorum seni
Gazell 2lokummannesiii bugün doktordan yeni geldim canım ilaçlara ve yatmaya devam 1agustos tarihini verdi normal doğum tarihimden 1ay öncesini yani o zamana kadar doğumu engelliyoruz ilaçlarla ve yatak istirahati ☹️☹️
2lokummannesiii Gazell Benim ilaçları bıraktırdı sadece bir hafta kullandım artık dinleneceksin dedi. İlaçla durdurmaya biraz karşı Benim doktorum. İnşallah gelmezler erkenden.
Aylininzz Sifauzun_2 bnimde nişan 3 gun once geldi 3 hafta öncede 1 cm aciklik ama bebek gelmedi ne kadr deisik bu işler gelmesini istiom sende kalmasini ama merak etme canım gelsede sorun olmz bnce
Sifauzun_2 Aylininzz öyle valla canım bak sen açılman olsun diye bekliyorsun ben açılma olmasın istiyorum ama açılmam 2 cm e çıkmış
Aylininzz Anneoluyorr1 bnde 38+3 um halaa açiklik olcakta 3 haftdr 1 cm açıklık ile dolanıyorum nişan geldi halaa tik yok
Gazell 2lokummannesiii inşallah canım benim doktorumda öyle hiç istemiyor kullanmami ama sancılar durmuyor malasef başka silahım yok dedi Allahin izniyle durcaklar vaktinde sağlıkla gelecekler canım🙏🏼🙏🏼
Gazell 2lokummannesiii 33+4 ama 1hafta geriden hesaplıyor doktorum geç döllenmeden 32 hafta diyor :( olsun öyle böyle 2hafta daha geçti şükür
R_Arslan Sifauzun_2 canm benim dogsa bile riskli bi haftada degil bebegin kendini yiprtma insaAllah 1 2 hafta daha durur ama dogsa kuveze bile girmeyebilir kilosu falan da iyiyse. Canini sikmaaa
Sifauzun_2 R_Arslan inşallah canım ya allahım hepimize yardım etsin valla herkezin başka sıkıntıları var işte çok şükür yine bu haftaları gördüm
Sifauzun_2 Simgem canım geldim doktordan açılmam 2 cm olmuş yatcaksın dedi 10 gün daha tutabilirsek sıkıntı olmaz dedi 😞
Simgem Sifauzun_2 bana da şimdi de doğsa sıkıntı olmaz bu haftalarda doğanlar prematüre olarak geçmiyormuş bile ama yinede vaktini doldursun istiyorum