Sifauzun_2 Aylininzz öyle valla canım bak sen açılman olsun diye bekliyorsun ben açılma olmasın istiyorum ama açılmam 2 cm e çıkmış
Sifauzun_2 R_Arslan inşallah canım ya allahım hepimize yardım etsin valla herkezin başka sıkıntıları var işte çok şükür yine bu haftaları gördüm
Sifauzun_2 Anneoluyorr1 canım doktorum gerek yok 35. Haftada ciğerleri gelişiyor dedi sen nasılsın peki benimde açılmam 2 cm olmuş evdeyim yatıyorum
Simgem Sifauzun_2 bana da şimdi de doğsa sıkıntı olmaz bu haftalarda doğanlar prematüre olarak geçmiyormuş bile ama yinede vaktini doldursun istiyorum
Sifauzun_2 Simgem Simgem aynen canım valla 1 saat 1 saattir dururlar inşallahda bizide daha fazla üzmezler
Sifauzun_2 Anneoluyorr1 inşallah erken gelmicekler canım bizimkiler biraz sabırsız ama inşallah üzmicek annelerini bende moral olarak çöküntüdeyim ama yapacak bişeyimiz yok allahım ne zaman isterse o zaman doğacaklar senin bebişin kaç kg
Simgem Yagmurrrrrr sancım bir kereye mahsus 80 e çıktı ama serumla durdurdular şuan nst takibi altındayım
Yagmurrrrrr Simgem benimde 40 60 arası 3 kere çıktı bende gün aşırı gidiyorum nst ye böyle giderse 37 de alırlar herhalde
Simgem Yagmurrrrrr sancı bir kere çıktı başka çıkmadı ama nst şerde bebeğini hateketleri yavaş işte anlamadım. Gitti
Yagmurrrrrr Simgem doktor nst de bebeğin hareketi yavaş mı dedi siz nasıl hissediyorsunuz hareketlerinde azalma filan hissettiniz mi