Gebeyim sydtns bnmdd 2250 ydi canim biraz zayif deidm ama sonra her bebegin bir olmadigini dusundum saglikli olsunda 100 200 gr eksik olsun napalim
sydtns Gebeyim hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda kilosuna takık değilim aslında her önğne gelenin boş muhabbeti yoruyor
esra1907 Sifauzun_2 canım 36. haftanın içinde oluyorsun hiç kafana takma maşallah bu haftalara gelebildin. Zaten 37 den sonra normal zamanda gelmiş oluyor sayılıyor 1 hafta önceden gelirse gelir ama içini ferah tut rabbim yardımcın olsun
Sifauzun_2 sydtns benim 34+2 de 2440 dedi doktor ama işte ultrason ölçümüyle doğduğunda fark ediyor diyorlar 😞
Simgem Sifauzun_2 canım 35+2 ☹️ Böyle adetin son günü gelen akıntı var ya öyleydi kahve gibi çok korktum ve hala korkmaya devam ediyorum sana ne yapacaklar ne dediler yarın mı belli olacak
Sifauzun_2 cavbella ah canım dışardan stres yapmıyor gibi görünüyorum ama içim parçalanıyor herşeye ağlayasım var sinirlimiyim duygusalmıyım bilmiyorum 😩
cavbella Sifauzun_2 her şeyi bir arada yasiyorsundur zor tabi kolay değildir ama bebiş için katlanmak zorundayız her şeye
Mervezngn Sifauzun_2 35 haftalık bebek doğmaya hazırdır bende 36 da sezeryan olucam riskli bi durum görse doktor o zaman almazdı 32 den sonra korkulcak bişey yok dedi doktorum
Sifauzun_2 Simgem kıyamam sende benim gibisin yarın belli olacak belki açılmam arttı ondan böyle oldu hiç bişey bilmiyorumki inşallah görrüz 37. Haftayı 🙏 sen nasılsın peki lekelenmen devam ediyor mı
Simgem Sifauzun_2 şükür lekelenme devam etmiyor ama ara ara sancılar giriyor bilmiyorum ki ne olacak bizimkiler sabırsız çıktı az daha dayansalar bari yârın haber ver canım
Sifauzun_2 Simgem yazarım tabi canım az önce yine pedimde hafif bir kahverengi leke gördüm bakalım geceyi nasıl geçircem benimki 13. Haftadan beri bir çıkma telaşında şükür bu haftalara geldik ama biraz daha sabretselerdi seninki kaç kg
Sifauzun_2 Simgem yazarım tabi canım az önce yine pedimde hafif bir kahverengi leke gördüm bakalım geceyi nasıl geçircem benimki 13. Haftadan beri bir çıkma telaşında şükür bu haftalara geldik ama biraz daha sabretselerdi seninki kaç kg
Sifauzun_2 Simgem canım geldim doktordan açılmam 2 cm olmuş yatcaksın dedi 10 gün daha tutabilirsek sıkıntı olmaz dedi 😞