Sifauzun_2 Geçenlerde yine yazmıştım ama bugün kahverengi akıntım geldi doktor yarın gel dedi inşallah erken doğum olmaz çok gerginim 😣 dua edin bana erken gelmesin bir hafta daha bekleSin
TUMES Sifauzun_2 canm bnm.stres yapma stres zararli biliyorsun belki dogum olmaz sakin ol iyu düşün iyi olsun.
Simgem Sifauzun_2 bugÜn bende lekelenmesen dolayı acile gittim nst de sancım çıktı serumla durdurdular yarın sabah tekrar gidixem doktora duruma göre yatış verilecek bende çok korkuyorum en azından 37 e kadar dayansın diye allah yardımcımız olsun
Zeyzey20 Aa daha bi kac gun once yazmıştın kuzum korkma bebegin haftası erken değil doğsa bile allahın izniyle hiç bişey olmaz kız benden önce dogurcan galiba acilman var mıydı senin ?
Sifauzun_2 Zeyzey20 var tabi 1cm di en son bakalım ilerlemediyse doğurcam gibi görünüyor ya 😞 bir hafta daha dursa keşke
Zeyzey20 Sifauzun_2 ya dur bakalim belki bi hafta daha durur hiç panik yapma sakın ol Allah büyük doğsa bile yavruna kavuşursun haftan çok iyi dua et bol bol 😊
Sifauzun_2 Zeyzey20 🙏saol canım inşallah güzel haberlerle dönerim yarın doktordan sen nasılsın bu arada
Zeyzey20 Sifauzun_2 banada haber verirsen sevinirim canım merak ediyorum 😊ben valla kuzum ilac kullaniyorum ve 1 bucuk cm acilmayla hayatima devam ediyorum hersey 18 temmuzda belli olucak randevum o zaman tabi o zamana kadar durursa😂
Msrrfdrn Sifauzun_2 hiç üzülme 34te doğup küvöze girmeyen bisürü güçlü minik var. Seminki 35 olmuş 💪🏻 maşallah
Gazell Bebeğinin haftası kötü değil hiç sıkıntı yapma emin ol daha da fazla kalacak hosu boşuna stresle kendinizde bebegide yorma 😘
2lokummannesiii Gazell sen naptın canım kaç haftalık oldun ikimizinde erken doğum riski var hatırlıyorum seni
sydtns Umarım hayırlısıyla beklet bebiş benimde tansiyondan kaynaklı risk var korkutuyor sürekli tansiyonun çıkması. 34+5 oldu. 2150 g olması üzüyor beni sizinki kaç g oldu acaba
Gebeyim sydtns bnmdd 2250 ydi canim biraz zayif deidm ama sonra her bebegin bir olmadigini dusundum saglikli olsunda 100 200 gr eksik olsun napalim
Sifauzun_2 sydtns benim 34+2 de 2440 dedi doktor ama işte ultrason ölçümüyle doğduğunda fark ediyor diyorlar 😞
Sifauzun_2 cavbella ah canım dışardan stres yapmıyor gibi görünüyorum ama içim parçalanıyor herşeye ağlayasım var sinirlimiyim duygusalmıyım bilmiyorum 😩