seymakumatarnsf rainbow120 Evet bende öyle söyledim. Ona göre hanımefendi 5 haftalık değil 11 hafta 1 günlük hamile. Bir yanlış anlaşılma olmuş bence.
rainbow120 seymakumatarnsf onun olayını tam bilmiyorum ama muhtemelen geç döllenme olmuştur. Bir sonraki ayın adet gününe 2-3 gün kala döllenmesi gerçekleşenler bile mevcut.
[silindi] seymakumatarnsf hayır hayır canımm sen yanlış anladın sanırım doktorum bana 31 Mayıs’ta 5 hafta 2 günlük hamilesin dedi şuan değil 😂
seymakumatarnsf [silindi] Ay anladım şimdi. Evet son adetin başlangıç tarihine göre öyle söylemiştir😂
dryttk [silindi] kaç haftadır gidiyorsunuz doktora mesela ilk gittiğimde keseyi gördük 5 haftalıkmış sonra kalp atışında 7 haftadaydık hani oradan bile tahmin edersin aslında
Sibsibella [silindi] geç döllenme olmuştur canım benim son adet tarihim 11 eyluldu 11 ekim diye duzeltme yaptı doktorum şükür sona geldik
Smg38 [silindi] son adet tarihinize gore nerdeyse cinsiyey ogrenmek uzeresiniz adet gunleriniz duzensiz olabilirmi acaba 🤔
_berivan1404 [silindi] benım de son adet tarihimin başlangıcı 23 Nisan şuanda 11+1 yani 5 haftalık olması imkansız
seymakumatarnsf _berivan1404 Bende ilk başta sizin gibi anladım. Şu anda 5 haftalık diyor anladım😂😂Sıcaklardan galiba😂
Nuur2001 Canım benimde son adetim 23 Nisan. Tam 11+1 günlüğüz. Ben 3 farklı doktora gittin üçüde son adet tarihime göre hesapladı
seymakumatarnsf _berivan1404 Hahaha galibaaa😂😂😂Ben 24 haftalığım. Artık ağırlaşmaya başlayınca soldan soldan geliyorlar😂
seymakumatarnsf _berivan1404 https://www.gebelikveanne.com/2018/01/haftalik-kac-aylik-olur-oluyor.html?m=1 Ben bu siteden takip ediyorum canım. Gününe ve haftana göre kaçıncı ayın içinde olduğun yazıyor. 🤗
Seda_123 rainbow120 Ben 7 haftalıkken gittim kalp atışı göründü ama duyulmadı 8 haftalıkken tam duydum