[silindi] Merhaba kızlar emin olamadığım birşeyi sizlere sormak istiyorum :)) 23 Nisan son adetimdi 31 Mayıs’ta hamile olduğumu öğrendim doktor 5 hafta 2 günlük dedi. Ben neye göre kaç haftalık olduğumu bilemedim 🤷♀️
Sibsibella [silindi] geç döllenme olmuştur canım benim son adet tarihim 11 eyluldu 11 ekim diye duzeltme yaptı doktorum şükür sona geldik
seymakumatarnsf [silindi] Evet başlangıç tarihine göre 5 haftalık olmamanız gerekiyor sanırım. Çünkü başlangıca göre hesaplanıyor. Çok garip🧐
dryttk Ayse_Gul son adet tarihiniz demiştir gittiğinizde tekrardan düzelttirin zaten onlar bebeğin gelişimine göre bilgi veriyorlar
seymakumatarnsf dryttk Evet başlangıca göre hesaplanıyor. Bana da hemşire başlangıcını sormuştu. Ama hanımefendinin 5 haftalık olmaması lazım buna göre🤗
dryttk [silindi] o zaman siz adet gününüzü mü karıştırdınız acaba gerçi benimki gibi olabilir de emin olamadım sizin dırumunuzdan ben normalde 8 haftalıktım doktor baktı gelişimine geç döllenme dedi 7 haftaya çekti
dryttk [silindi] kaç haftadır gidiyorsunuz doktora mesela ilk gittiğimde keseyi gördük 5 haftalıkmış sonra kalp atışında 7 haftadaydık hani oradan bile tahmin edersin aslında
seymakumatarnsf [silindi] 23 Nisan'a göre 11 hafta 1 günlük hamilesiniz. Ama doktorunuz 5 haftalık demiş. Bence sorun siz. Neden bu şekilde söylediğini.🤗
[silindi] seymakumatarnsf hayır hayır canımm sen yanlış anladın sanırım doktorum bana 31 Mayıs’ta 5 hafta 2 günlük hamilesin dedi şuan değil 😂
seymakumatarnsf rainbow120 Evet bende öyle söyledim. Ona göre hanımefendi 5 haftalık değil 11 hafta 1 günlük hamile. Bir yanlış anlaşılma olmuş bence.