Yoann Elif4535 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bi an önce kesinleşsin de alışveriş yapalım diye düşünüyor insan 🌸
Elif4535 Nzlkca bu ay kendimi toparladım ilk aylar mide bulantisindan artık bitkin düşüyordum ki çok şükür bu ay ıyim rahatim
Elif4535 Yoann geçende kıza benziyo dedi bu seferde öle dedi bakalım nasip bende çok istiyorum alışveriş yapmayı biran önce
Elif4535 Bugün kontrolümüz vardı bebek ters dedi kafası yukarda ayakları aşağıda düşük riski erken doğum riski falan var dedi sizlerin ki düz mu
Nzlkca Elif4535 benimde kontrolüm yarın. Duruşuyla ilgili bir şey bilmiyorum henüz. İkili testte erkeğe benziyor demişti ama kesinleşmedi henüz. İki üç gündür adet olacakmış gibi ağrım var . Bende rahatladım kusmalar azaldı 😊
Yoann Elif4535 bizim kesin belli cinsiyeti de bu sefer erken diyorlar ama eşimi ikna edemedi kimse birsürü kıyafet almış 😁 sonunda annem de geçen zıbın aldı bi tane 😁
Eyomi48 kr1907 hangileri cazip geldi ?kullanışlı olan dolmuşta falan yer kaplamayacak olanlar var mı?