Derya34 Biraz uzun olcak ama bildiklerimi yaşadıklarımı azcık anlatayım.
Ben hasan beyi çok sevmiştim ilk devlet hastanesine giderken.Zaten devlet hastanesinde diğer doktorlarla çok sorun yaşamıştım.Sadece devlet hastanesinin kalabalıklığı,insanların laftan anlamayışı,uzak olup telefon çekmemesi ve doğum sürecinden kaynaklı devlet hastanesinden vazgeçtim.
7. Hafta kontrolümden sonra 9. Haftam itibariyle fakülteye gitmeye başladım.Şuan 17. Haftamdayım.Gebe polikliniği ayrı. Dr.Hacı öztürk şahin ve asistanı Dr.Mehmet Nuri Duran ilgileniyor benimle.Zaten gebe polikliğine günde 20-25 hasta alıyorlar ve randevulu. 11deki randevu için sabahın 8 bucugunda devlet hastanesinde bekleme çilesi gibi bir durum yok fakültede.Doktorlar En salak sorularıma cevap veriyorlar,sormadığım şeyler hakkında da bilgi veriyorlar.Çok nazikler.Acile gittiğim de sabah 5:30 da ve vizitesinden uğrayıp 10da da ilgilenmişti Mehmet nuri duran.Fakültede öğrenciler var deniyor evet varlar,ancak müdahaleleri yok.İzleyip öğreniyorlar ki ilerde doktor profesör olabilsinler,ultrason aletine bakıyorlar 😂
2li testim 12. Haftada fakültede yapıldı. Ayrıntılı ultrason için 20. Haftamı söylemişlerdi,fakültede takibi yapılan düzenli hastalara ayrıntılı da çekiliyor.Ancak biz bi özelde çektirmek istedik,eş muayeneye giremediği için.Ayrıntılı için özele gidicem Ezcan Yalçıner’e.Özelde de çektirirseniz belgelerinizi getirirsiniz dedi fakültedeki doktorum.
Anadolu hastanesine gelince,Cem ve Cengiz bey çok iyi deniyor.Muayene 75tl miş ve her muayene de ücret alındığını, 10günde bir kontrole çağrıldığını söylediler Anadoludan.O hastaneye gidip son Haftalarda en ufak bir açılma,kanama riski yaşayan iki arkadaşımı da başlarından savıp, “sizle ilgilenemeyiz risk var fakülteye gidin” diyip hiç ilgilenmemişler.Dayımı da dizinden gereksiz yere ameliyat ettikleri ortaya çıktı.Anadolu hastanesinin doktorlarından memnun olanlar var elbette.Benim gözümde söğüşleme hastanesi başka bir şey değil.
Devlette fatma çeliker,kocasına parayla muayene olanlara ayrı bir ilgileniyor.Enzar töre ilk kan tahlilim negatif çıktı diye bana adet söktürücü vercekti,hiç bahsetmedi geç döllenmeden nerden haberim olcak... Şule hanım çok naziktir.