Merveali17 Bende Cengiz Yıldırım’a gidiyorum çok memnunum 13.haftamdayım hala bulantı kusma durumunu atlatamadım 😔
Nlnylmz Ceremayel gidebildin mi canım muayeneye servet hocaya doğum için ne dedi gidiyomuş galiba nisanda yurtdışına bunun hakkında bişeyden bahsetti mi ?
Ceremayel Nlnylmz evet canm gittim. Sezeryan istediğimi söyledim. Ok dedi zaten kendisi gidiomuş 31 martta. Asistanlara devretcekmişmsanırım hastalarını. Senin doğum ne zaman belli mi tarih?
Nlnylmz Ceremayel bende 31 haftalık hamileyim sezeryan istiyorum ama eşim asistanlarına götürmez beni bülente gidelim diyo salı günü önce servet hocaya daha sonra da bülent hocaya gidicem sanırım
Nlnylmz @Ceremayel sezeryanı genel mi yapıyolarmış epidural mi ay çok merak ettim çok heyecanlıyım da 😊
Ceremayel Nlnylmz ya onu sormadım gitceğini duyunca dumur oldum zaten. Tarihi de o söylemedi muhtemelen yeni dr söyler. Bende senin gibi heycanlı ve stresliyim.Bülent hocayla ilgili hiç bişi bilmiorum ben yaa sende onunla sezeryanı konuş🙈 Tmm derse bende konuşurumm🙈😂
Nlnylmz Ceremayel tamam canım 13ünde servet hocaya 19unda bülent hocaya randevum var bakalım nolcak çok heyecanlı 😊 sem kaçıncı haftadasın ?
Ceremayel Nlnylmz Bülent hocayla konuşman gerekiyor Sezeryan için. Off yaa ertelense servetin gidişi😂
Nlnylmz ElifKarata valla canım 27.haftada çatı muayenesine kadar oldum kaç kere zorla alttan muayene oldum daha yaklaştıkları anda bacaklarım kendiliğinden kapanıyor kübra doktor var o bile dedi sen böyle normal yapamazsın çocuğa zarar verirsin o anda o zamandan beri daha da korkuyorum ve kendime güvenmiyorum
Mavilim Merhaba arkadaşlar bu konunun açılmasına çok sevindim bende karar aşamasındaydim Anadolu Hastanesi'nde hangi doktordan memnunsunuz ve kullandıkları ultrason cihazi kaç boyutlu şimdiden herkese teşekkürler.
Nlnylmz Ceremayel bülent hocanın bi hastasıyla tanıştım hastanede yatarken ben yarın sezeryan olcam istedim tamam dedi demişti inşallah öyle olur o yüzden onada aldım 😊