Cansu34 normal gebe polikliniğinde ben ilk giderken mehmet nuri bey asistandı mesela, sonra yükseldi artık doktora mı yaptı doç mu yaptı naptı bilemicem. Yüksek riskli gebelik doktoru oldu.
O polikliniktekilerin hepsi doktor,bir uzmanlıkları var.Nihatcan bey ile furkan bey gelmişti sonra benim serklaj dönemimde.Allah onlardan da razı olsun, 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlattılar her şeyi her zaman.Hatta bazen gece 3-4 te bile ilgilendiler,doğum servisinde bankoların üstünde hırkayla uyuduklarını çok gördüm.
Bi zaman karaciğer böbreklerimde büyüme mi var acaba diye şüphelendi kaşıntım var demiştim.Hemen aradan beni radyologa soktu randevusuz filan,bi intörn öğrenciyi yanıma gönderdi refakat etmişti 27-28 haftalık filandım.Cepten whatsappdan yazmışlığı bile var.
Bir tek şeyi gözden kaçırmamak için ıncık cıncık araştırıyorlar gerçekten.
En son 30lu haftalarımda ibrahim bey gelmişti,ki oğlumun kordonunu da kendisi kesti 😂 o da çok kahrımı çekti,doğumhanede benle ağlıcak sanmıştım sancı odasında.
Normal gebe polikliniğine de gitseniz,zaten bağlı oldukları hoca da her şeyden haberdar ediliyor.Acil durumda cepten arıyorlar hocalarını.Benim serklajda mesela öyle olmuştu,bekletmişlerdi servet bey gelmişti ameliyattan çıkınca konuşmuştu benle.