İlk öğrendiğimde 5+4 günlüktüm. Bu kadar zaman nasıl geçer nasıl sabrederim diye düşünüyordum. 10. Haftamda devasa şekilde bulantılarım ve migren ağrılarım başlamıştı. Artık bitsin diye her gün ağlıyordum. Sonra bir baktım zaman o kadar hızlı geçiyor ki 36-37-38-39 derken 40. Haftam dolmuştu artık. Tabi bu arada ne sancım var ne suyum geldi ne nişanım. Son günde kontrole gittiğimde bal böceğimin suyunun azaldığını ertesi gün yatış yapmamız gerektıgını söyledi doktorum.bir yandan korku bir yandan heyecan o kadar tuhaf bir durumdu ki. Sabah 6 buçukta yatış verildi suni sancı takılacaktı. O sırada hastane odamı süsledim oğlum için minik minik hazırlıklarımı düzenledim. Saat 7 gibi suni sancı takıldı. İlk kontrolde 1 cm açılmam vardı. 3 saat sonra 2 buçuk cm di. Aradan aradan yine 3 saat geçti 3 buçuk cm oldu. 1 saat sonrası açılma olmayınca ve sancım anormal derecede artınca dayanamayıp epidural yapılmasını istedim. Epidural yapıldıktan sonra 1 saat içinde o da ne tam açıklık 🥰🥰 ebe muayene ettikten sonra açıklık tam deyip bebeğimin suyunu patlattı be hadi Doğuma gidip prensimizi alalım dedi ☺️☺️Büyük bir korku ve heyecanla doğumhaneye gittik. Tabi o sırada epiduralin etkisi geçmeye başlamıştı ve ebeye tekrarlamasını söyledim. Ebe de sancılarımın çok düzenli olduğunu çok az dayanıp kendi sancımla Doğum yapmam için ikna etti beni 🙈Doğum hanede bir yandan dua edip bir yandan da squat yapıp rahatlamaya çalışıyordum. 5 dakika sonra doktorum geldi ve o kadar güzel yönlendirdi ki 3. Ikınmamda bebeğim kollarımdaydı ❤️Var mıydı bu kadar güzel bir duygu koku his. Bence yoktu. Annem hep derdi. Anne olunca anlarsın diye. Öyle güzel anladım ki annemi. Öyle farklı bir duyguymuş ki. O sancıyla herkese dua ettim rabbim isteyen herkese istediği zamanda hayırlı evlat versin diye. Şimdi 5 günlük olduk oğlumla. Büyümeye başladık bile. ☺️3190 gram 51 cm lik bir prensim var. Biraz uzun yaZdım ama doya doya anlatmak istedim hepinize. Muhteşem bir duyguymuş. Bizde mezun olduk artık. Rabbim sabırla bekleyen herkesi tek avazda kurtarsın inşallah ❤️❤️
En güzel Doğum hikayem
Rabbim bize de böyle güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömrü olsun.
Gozde4834 hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun bir ömür versin . 😊 bir şeyi merak ediyorum epidural çıktıktan sonra belinde ağrı falan kaldı mı
Gozde4834 Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere ☺ zaman geçmiyo☺
Gozde4834 gözünüz aydın canım Allahım hayırlı ömür nasip etsin yası uzun olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun insaallah
Tubabulat2018 gözün aydın canım Rabbim sizinle birlikte sağlıkla büyütsn inşallah 🙏 bsey sormak istiyorum devlet hastanesinde mi doğum yaptınız yaptıysanz eğer epidural istedignz de ek ni ücret ödüyor musunuz ?
[silindi]
Gozde4834 Hayırlı sağlıklı ve uzun ömrü olsun😍 hadi gözünüz aydın 😍😍
aselzumra 😂 ben daha dogum yapmadim canim
Gozde4834 aminnn inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel anlatmışsınız korkutmadan sevinçle 🙏🏻 Darıısı başımıza valla böyle normal doğumları okudukça biraz daha rahatlıyorum Allah yardımcımız olsn 😊🙃
Gozde4834 Allah Anneli babalı büyütsün inşallah isteyenlere de dua et yeniden kuzum Vatana millete hayırlı evlat olsun insallah iyi yürekli bir bebis OLSUN 😍
Burcubora allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️
Fasulyem22 çok şükür hiçbirşey kalmadı ☺️Ki şöyle bir durum oldu. Bebeğim tam yuvaya geldi ama kafası kemiğe denk geliyordu. Çok zorladı çıkarken. Ve içerde dikişim fazlaydı. Hem kesi için iğne yaptılar hem epidural vardı hemde içeriyi çok zedelediği için anestezi uygulandı öyle atıldı dikişim. Sonrasında çok şükür hiçbirşey kalmadı
GNS_2019 evet Beylikdüzü medilife de yaptım