Gurbettebianne FeriDee canım bende de hiç ama hiç bir belirti yoktu . Ne mide bulanması , ne aşerme , ne de başka bişe cok şükür hala da Yok .bende korkuyordum hep derdim doktora Nası hamilelik bu belirti Yok derdim 🙂 doktor der sus nazar neydirme 😀bence şükret 😊🙏
Sonay FeriDee daha yenisin cnm 5 haftadan sonra Başlıyor inş mide bulantın olmaz ama o çok kotu buseferki bebiş beslenemiyo diye üzülürsün hem herkesde belirti olcak diye bişey yok bünye meselesi ☺👍
FeriDee Kızlar dr dan çıktım yeni. Kese gözüküyo dedi. Haftasını sordum daha belli değil dedi. Doktoru da sevmedim zaten😋😋
aon9161 FeriDee son adet tarihin 3ekimse 5 hafta 2günlük canım zaten burdada yazıyodur bilgilerini girdiysen.. ayrıca bendede belirti hic yoktu 8. Hafta başladı oda sadece halsizlik .. 😊 Hayırlı olsun sanada bebeişin
Lamelif FeriDee daha çok yeni canım ben 9 haftalık oldum karnım şişkinlik ve gaz dışında bir belirtim yok 😄
Hderya Kisiden kisiye cok fark var bence ben 15+5 hamileyyim hic bulanti kusma hic bsy olmadi yokta hala kendimi hamile degil gibi hissedyrm 🙂
baharclk FeriDee Benimde hiç belirtim yoktu şans eseri hamile oldğmu öğrendiğimde 5 haftalıktm ondan snra başladı belirtiler. Normal yani. Acele etmeyin daha neler oluck 😉
gizem FeriDee belirtiler herkes için aynı zamanda ve aynı şekilde olmayabilir. Benim de yerleşme kanamam olmamıştı 353 bhcg idi öğrendiğimde.
gizem FeriDee nasıl hesaplanıyordu çok uzak kaldım valla şöyle söyleyeyim tüp bebek benim. Son adetim 10 şubat, transfer tarihim 1 marttı. Testi de 13. Mart’ta yapmışlardı.
Dmlsnmzz Dilek5555 canımm tahmınım hıc korkmana gerek yok bende bazen senın gıbı dusunmuyor degılım hıc bır belırtı hıssetmedıgım zamanlar oluyor ama 9.hafta ıcerısınde oldugum ıcın zaman zaman göbegımın gerıldıgını hıssedıyorum oda olmazsa vay esımın halıne hergun hastane kapısında uyuruz 😂😂
Deryademirel Dilek5555 Benim o haftalarda inanılmaz göğüs ağrım vardı, geçeceği günü İnan’ dört gözle bekliyordum🙈 geçti ve hiç tedirgin olmadım bence sende olma☺