FeriDee Kızlar. Son adet tarihim 3 Ekim. Cuma günü kan testi yaptım beta hcg. 665.02 çıktı. Bende herhangi bi hamilelik belirtisi yok sizce normal mi?
Aysimatugce FeriDee Mrb canm evet normal ben de yeniyim 5 haftalik hamileyim benim belirtilerim de yeni basladi mide bulantim ve kasik batmalarim var bi kc hafta bekle 😊bulanti olmasndan iyidir olmamasi hic bisey yiyemiyosun miden klkiyo hemen aramizda fazla yok ozmn benimde son adet tarihim 1 ekim
Dmlsnmzz FeriDee canımm ben her bu baslık acılınca yazdımm paylasmak ıcın😊bende 9 haftalıgım ne mıde bulantım ne bas dönmem var memelerım agrımasa hamıle oldugumu unutucam kı oda bugunlerde azaldı ama bugun ara ara göbegımde genısleme oluyo gıbı hıssedıyorum onun dısında gunluk yasamamıma devam edıyorum 😉
Gurbettebianne FeriDee canım bende de hiç ama hiç bir belirti yoktu . Ne mide bulanması , ne aşerme , ne de başka bişe cok şükür hala da Yok .bende korkuyordum hep derdim doktora Nası hamilelik bu belirti Yok derdim 🙂 doktor der sus nazar neydirme 😀bence şükret 😊🙏
Sonay FeriDee daha yenisin cnm 5 haftadan sonra Başlıyor inş mide bulantın olmaz ama o çok kotu buseferki bebiş beslenemiyo diye üzülürsün hem herkesde belirti olcak diye bişey yok bünye meselesi ☺👍
Dmlsnmzz FeriDee FeriDee hcgde ıyı cıkmıs benn ılk yaptırdıgımda 772 dı 5 haftalık hamılesın dedı doktorum ıcını ferah tut sıkıntı olabılecegını tahmın etmıyorum 🤷♀️
Dmlsnmzz FeriDee soylememesı normal o zaman cunku genelde hcg degerıyle bılemezler ama ultrasonla bakıldıgında bebısının kac haftalık oldugunu ögreneceksın bız anne adayları herseyden tedırgın oluyoruz 😊 ama dedıgım gıbı sen ıcını ferah tut ve merakınıda gıdermek ıcın en kısa zamanda muayene gıt derım ben 😉
Aysimatugce FeriDee Muhtemelen seninde 5 haftaliktir Ama gozukmuyo kese bende vajinal ultrosanla bakti gormel icin gorduk 😊biz guzel guzel hberler bekliyoruz
Aysimatugce FeriDee Bazi doktorlar goremiyor ben ilk gttgmde farkli bi doktora muayene oldum goremedi 2 gun sonra baska hastaneye baska dr gttim vajinal bakti ve gordu Sart deil ama zararli bisey de deil iliski gbi dusun
FeriDee Kızlar dr dan çıktım yeni. Kese gözüküyo dedi. Haftasını sordum daha belli değil dedi. Doktoru da sevmedim zaten😋😋
aon9161 FeriDee son adet tarihin 3ekimse 5 hafta 2günlük canım zaten burdada yazıyodur bilgilerini girdiysen.. ayrıca bendede belirti hic yoktu 8. Hafta başladı oda sadece halsizlik .. 😊 Hayırlı olsun sanada bebeişin