A_S_K Mashan Teşekkürler bizde iyiyz. 26+3 olduk biz. Siz yeni hamilesiniz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah 🙏🏻
A_S_K Zizu Azerbaycan uzak ya kızzmı o kadar uzağa gönderemem😁 Yoksa olurdu😂 İsim olarak da Türk büyüklerinin isimleri harika olurdu. Benim oğlum olsaydı Mustafa Kemal koyacaktım :)
A_S_K Zizu Evet terazi burçları geliyor. Çok sevgi arsızı aile düşkünü olurlarmış :)) postunuzdayım ama rahatsız olduysanız çıkabilirim. Belki sadece azerbaycandan istersiniz?
Zizu A_S_K yok esterfurulla xoşdur..Sadəcə Azərbaycanlılar var ya yox,onu metal etdim. O ne demek,hepimiz kardesiz. Birdə üstəlik hepimizin döyünən kalbi tək bebeklerimiz💙💙💙
A_S_K Zizu Hepimiz kardeşiz tabiki cansınız🥰 Bazı kelimelerinizi tam anlayamıyorum kusuruma bakmayın cevaplamazsam🙈🌸
Zizu Mene bemim 12-13 heftede qız dedi,16 gedəndə oğlan dedi. Yanı 15 dən tez dəqiq deyil məncə.Rauf dr var bu tək o 11 həftədən bilir
Helis Zizu mene de 12.ci heftede qiz dedi deqiq ozde Medplazada ama demey olar hami 14-15 ve sora deqiq bilir deyirler
Zizu A_S_K Migel fransız ismi,Omar-Ömer . Bizim isimler deyil aslinda😁Bizim isimlər Tamerlan,Fuad,Ramil,Səid,Cavid ve s.
A_S_K Zizu O zaman bizim yazdıklarımızı anlamak da size zor gelmiyor değil mi? Anlaşılıyormu acaba o tarafta bizim konuşmamız? :)