Zizu A_S_K Migel fransız ismi,Omar-Ömer . Bizim isimler deyil aslinda😁Bizim isimlər Tamerlan,Fuad,Ramil,Səid,Cavid ve s.
A_S_K Zizu Ben öztürkçe isimler taraftarıyım her zaman. Kızımın ismide öztürkçe kökenli. Eşimin vefat eden annesinin ismi onu yaşatmak için koyuyoruz severek koyucağım. Yoksa daha farklı Türk hatunlarından düşünebilirdim :)
A_S_K Zizu O zaman bizim yazdıklarımızı anlamak da size zor gelmiyor değil mi? Anlaşılıyormu acaba o tarafta bizim konuşmamız? :)
Helis Zizu mene de 12.ci heftede qiz dedi deqiq ozde Medplazada ama demey olar hami 14-15 ve sora deqiq bilir deyirler
Zizu Tabikiide.Ya 90% her kes turkce biliyor burda.Zaten taking dillər. Bu tək unlu-unsuz gramerde fark var. Mesala bizdə ə,x,ğ var.Sizde bu harfler yumşak g gibi sesleniyor
A_S_K Zizu Anladım :) sizin bazı kelimeleriniz falan ben çok zor anlıyorum bazılarını daha kolay anlıyorum. Ama çok hoş :)
A_S_K Helis Ben Dilek koyacağım :) Ama almila, gökçen, asya, ipek, ayla, umay, tomris çok beğendiğim türkçe isimler🌸🌸
Helis Zizu cann,sag salamat olsun insallah men de bebise paltarlar almag istiyirdim pembe pembe😀 gozluyum onda