bende aynı🙋🏻‍♀️ surda bekleyım

Seymanursrtp
ben 10 yıl önce belden uyuşturmalı oldum.
Herkesin deneyimi çok farklı normal Doğumu kolay olanda zor olanda var sezeryanı rahat geçen zor geçende var yani kesin şöyle olur denilemez.mesela benim çok rahattı ağrım olmadı kalkarken otururken sızım oldu ama kalkıp yürüdüm yatmadım 2 günde toparladım oğlumda çok şükür bi sorunda olmadı sütümde geldi ama dediğim gibi herkesin deneyimi çok farklı şimdi 14+2 hamileyim sezeryan olucam yine beni ne bekliyor bilmiyorum🙄ama Doğum zor psikolojini yüksek tut heyecanını kaybetme ve eğer normal doğurma şansın varsa normal doğur 😉

Zelnuray çok alakasız birşey söylediniz ben de sezeryan oldum oluk oluk geliyordu ayrıca ben 15 20 gün sonra bütün evimi baştan aşağı temizledim insanları korkutmayın

Seymanursrtp
      o zaman sezeryan ol kendini iyi hissedeceksen önemli olan senin iyi olman ve korkma sezeryan korkulacak bişey değil😊sormak istediğin bişey olursa cevaplarız canım 🥰

Zelnuray yaşadıklarınız kötü evet ama “asla ne yaparsan yap sezaryen olma” demeniz yanlış. “Ben sezaryen oldum sütüm gelmedi çok zorlandım ama seninki farklı olabilir” demeniz daha doğru olurdu. Ben de sezaryen düşünüyorum ve şu yazdığınızı okuyunca tedirginlik yaşadım. Ha benim bebeğim ters belki mecburen olacağım sezaryen. Kişiden kişiye göre değişiyor hepsi. Her bünye farklı sonuçta.

Mskywalker Zelnuray e alakasız olduğunu mesajımda anlattım insanları yok yere korkutmayın arkadaşında söylediği gibi ben bunları yaşadım tavsiye etmem ama dr unuz en iyisini bilir diyebilirsiniz ben de şey mi diyim insanlara sezeryan oldum oluk oluk sütüm geldi herkes sezeryan olsun mu diyim

Ben üç çeşit doğum yaptım normal doğum , genel anestezili sezeryan , epidural sezeryan , en kolayı hangisi derseniz epidural sezeryan normal doğumla 11 gün yattım genel anestezili sezeryanla 1 hafta yattım epidural sezeryanla 3 gün yattım o üç gündede desteksiz tuvalete kalktım gezindim süt derseniz sütüm hepsindede aynı ilk günden geldi şimdi 4. ye hamileyim 36 haftadayız yine epidural yaptıracam hayırlısıyla 1 Ağustos ta

Seymanursrtp bünyeden bünyeye fark ediyor normal dogum dogurup aylarca çeken de var benim gibi mecburi sezeryan olup çeken de var 😣 hayatımın en kötü deneyimi oldu on gündür çocuğumla ilgilenemiyorum günlerdir acı cekiyorum bas agrısı gaz sancısı dikiş yerlerinin agrısı meğer vucudumdan narkozu atamamışım bünyem cok zayıf düşmüş 😔

Seymanursrtp benimde ilk doğum normaldi suan ikinciye hamileyim sezeryan düşünmüyor değilim ☺️🤪 ama henüz karar veremedim güzel hikayeleri okuyunca cesaret gelmiyor değil 😁

Seymanursrtp ben çok memnun kaldım aşırı derece korktum eğer ki yanında sana bakabilecek biri varsa sezeryandan hiç korkma canım sadece 2-3 gün zorun oluyor sonrası geliyor 😊😊

Seymanursrtp Benim akrabalardan, tanıdıklardan sezaryen yapan kim varsa çok memnun geçen biriyle konuşmuştuk hatta yaptır geç uğraşma dedi😄 Eşim de normal kolay değil ya sezaryen ol sen dayanamazsın demişti😂 Benim daha çok var o yüzden düşünmüyorum pek şimdiden😅 Hiç korkutmayın kendinizi hangisi sağlıklıysa ama istiyorsanız da kimse karışamaz keyif sizin vücut sizin😊

Seymanursrtp Bende mecburi sezeryan olucam ama normali denemek isterdim açıkcası. Ama şöyle söyleyim etrafımda o kadar çok Sezeryan olan var ki normal doğuranlar yatarken ertesi güne kalkıp her işini yapan var. Kişiye göre ağrı eşiğine göre değişir bu durum. Hiç Sezeryan olupta günlerce yatan görmedim. Normalde doğurana kadar o sıkıntıyı çekiyosun sezaryende doğurduktan sonra. Aynı şey bence

Herkesin bünyesi farklı canım ama en önemli nokta insanların ne dediğinden ziyade senin nasıl mutlu olacağın eğer doktorun uygun görüyorsa hiç kendine dert etme korkutma kendini burada olumlu yada olumsuz yorum yapacaklardır illa çünkü dediğim gibi herkesin acı eşiği farklı süte gelince oda herkeste farklı çünkü Doğum yapmadığı halde son ay göğüsünden süt gelenlerde var öyle düşünmek lazım :) ben zorunlu sezeryan olacağım hiçte korkmuyorum çünkü kendime ve doktoruma güveniyorum 🥰