Ozlemsel84 ya sontadan korkuyorum bide omuzdan iğne vuruluyormus sanırım kökten uyumak için
Sezeryan
Defnemmm2301 sonta takılırken ağrı oluyo mu cnm bide dikişler de çok ağrı oluyor mu
Ayten7738 epidural sezeryan ne oluyor
Mskywalker evet sütüm gelmedi sarılik oldu dedi birisi günlerdir takıntı yaptım
Zelnuray yuh bu kadar da değil sen öyle yaşamış olabilirsin ama hiç de o kadar korkulacak bir durum değil herkesin normal Doğumu aynı mı değil sezaryen de aynı herkeste farklı benim 3. Sezeryan olacak hiç de korkmuyorum tek düşündüğüm şey spinal mi genel mi olayım çünkü genel olunca zor kendime geliyorum sürekli uykulu oluyor ama asla korkulacak kadar kötü değil . Ama şöyle bir durum var normal olması çok çok daha iyi aldı üstünde normal bence hiç korkmadan cesurca doğurabilirsin 👍🏻
dze herkesin bünyesi farklı canım benimde hiç sutum gelmedi maalesef 15 gün falan sonra geldi
Seymanursrtp sonda takılmadı bana direk uyuşturuldum belden dikişlerde normal olarak 2-3 gün ağrıdı sonra normal hayatıma devam ettim yani
Seymanursrtp hiç takılmayın. Ben de tedirgin oluyordum ama bir karar verdim. Bundan sonra doğumum çok kolay olacakmış gibi düşünmeye başladım. Sütüm de olacak yani başka alternatif yok diye düşünmek istiyorum. Ha en kötüsünü düşünelim farz edelim ki gelmedi sütüm. En kötü ne olabilir? Mamayla beslenen bebekler de büyüyor. Önemli olan kuzularımızın sağlıklı olması. O yüzden hiç kafanıza takmayın. Siz ne kadar pozitif olursanız, her şey o kadar güzel olur :)
Seymanursrtp anestezi uzmanı belden aşağıyı uyuşturuyor yine hiçbir şey hissetmiyorsun fakat genel anestezideki gibi uyanma zorluğu çekmiyorsun herşeyi görüyorsun sonrasında ağrı kesici iğneler var çok az ağrılarla üç günde atlatıyorsun
Seymanursrtp benim ilk çocuğum da suyumun bitmesinden dolayı 36 haftada sezeryan oldum ve suan kızım 4 yaşında şimdi 35 haftalık hamileyim ve doktorum kabul etmedi etseydi normal istiyordum zorunlu olmadığınız sürece tavsiye etmiyorum sezeryani karar sizin yinede hakkınızda hayırlısı olsun
Seymanursrtp
bana sonda takıldımı İnan bilmiyorum belki bana uyuşma olduktan sonra taktılar ama korkuyorsan ondan uyuşma işleminden sonra taktır rica et 😊omuzdan iğneyi bilmiyorum ama bana sakinleştirici verdiler ilk serumla bence çok panik yapma İnan korktuğun gibi değil 🥰
Ayten7738 Allah senden razı olsun ne güzel ferahlatiyosun
Ozlemsel84 Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim böyle güzel insanların yazdıklarını okuyunca tüm korkum gidiyor
Seymanursrtp
Canım benim ne demek ne zaman istersen aklına birşey gelirse sor.❤️Elimden geldikçe cevaplarım sadece içini ferah tut sonunda mucize kavuşuyorsun 🥰🥰
Seymanursrtp spinal sezeryan oldum. Cok memnun kaldim. Dogumun en kolay hali bence
Seymanursrtp ahh canım içinin rahatlatılması lazım anladığım kadarıyla, devlete atanmadan önce özel hastanede çalıştım yenidoğn y.b hergün bir sürü normal dığum ve sezaryene girdim ve asla normal doğurmam kesinlikle sezaryen ( bakanında varsa oh mis) neymiş kesilirsin ee normal doğumda vajinadan anüse kesiliyor ( epizyotimi) karnımı kestiririm daha iyi , hemen kalkamazsın sezaryen olurasan ee iyi bakılırsam maksimum 10 gün hele de doktorun iyiyse ohh , için temizlenmez ee en büyük yalan en güzeli SEZARYEN 😅👍🏻
Merve2332 ayyy ağzına sağlık senin peki birşey soracağım sana belden uyusma mi yoksa uyutma mi kimi zorluk oluyo diyor
Ozlemsel84 Allah razı olsun cnm benim peki belden uyusma mi yoksa kökten uyuma mi kimi belden uyusma sancı yapiyo diyolar
Bende 5 ağustostq sezeryan olacam ama korkma cnm kisiden kisiye degisir toparlanamamaktan korkuyoruz ama normal dogumda da hemen topqrlanamayan oluyor sutu gelmeyen oluyor sen stres yapma herkeste bir olmuyor 😊
AselBerra İnşallah cnm Allah razı olsun rabbm seni de beni de kurtarsjn