hande_okan Eliftotree 27+3 teyim normal tabi ki çok hızlı büyüyor artık 😊 Sığma problemleri yaşıyor tırtıllar 😊
Bahardc Eacem ilk bebek o yüzden çok korkuyorum 38. Haftadayız ve bebeğin kafası bir hafta önden gidiyor Doğum şekli henüz biçimlenmedi çok stresliyim uyuyamıyorum🤦🏻♀️ 🙈 bu arada İstanbul 😊
Eacem Bahardc iyiymis valla ya bence bebegin olmadan tadini cikar uyu uyuya bildigin kadar bénim kizim var 1 yasinda bide bana çok zor oluyo evdi kizdi derken yoruluyorum ama hala tik yok
Bahardc Eacem seninki daha zor desene 🤦🏻♀️ Ben yıllardır uyku problemi çekiyorum vallahi artık bende yoruldum bu durumdan
Eacem Bahardc bende 6 7 ay once basladi uyku duzenini bozmak geceleri oturmaya basladim suan bu haldeyim
Minnosunannesi Ben 🖐🏻 Eşim horul horul uyuyo bide arada gözünü açıp noldu aşkım diyo gıcık oluyorum 😊 ağrılar gece artıyor mübarek
Sevilaylayyy Bende dün gardropu sildim sanırım biraz zorladım kendimi ondan dolayı akşamdan beri ağrım var az önce de wc ye kalktım uyuyamadım 😪 ah bu ağrılarrr
Pinarlgn Zaten wcye gitmek ten insan uyuyamıyoki benimde belim sırtım kasıklarım karnımın içi çokağrıyo kızımla eşim zorul zorul uyuyo valla