Eliftotree Eacem burdayımm 😑 bebeğim çok hareketli uyutmadı sürekli tekmeliyor sanki ayağı dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum 😐
___3bruli___ Eacem sağolsun benim prensesim annesini hiç uyumaz tekmelerle vuruyor hareket ediyor cadı 😄😇😍 sabaha kadar öyle yatakta kivraniyorum bi sağa bi sola allah bilir ne zaman uyumuşum 😊😆 sabah aynı şekilde tekmelerle uyandırıyor 😊😊😊
Eliftotree Eacem kaç haftalıksın canım çok korkuyorum bazan niye bukadar hareket ediyor diye hatta arada karnımın bir tarafına toplanıyor elle dokununca bebeği dokunuyorum birkaç saniye sonra geri çekiliyor normal mi acaba bu arada ben 27+4 hamileyim
hande_okan Eliftotree 27+3 teyim normal tabi ki çok hızlı büyüyor artık 😊 Sığma problemleri yaşıyor tırtıllar 😊
___3bruli___ Eliftotree normal canim benim bizde bugün 30.haftamiza girdik benim cimcime çok hareketli 😆 bunlar hiç yorulmaz mi anacim 🙆
guldenyelkenkayali Eliftotree ayyy biz de 27+4 üz ve aynı şeyi yaşıyorum. Gece sol tarafıma bir toplanıyor kıpır kıpır uyutmuyor ☺
Bahardc Eacem ilk bebek o yüzden çok korkuyorum 38. Haftadayız ve bebeğin kafası bir hafta önden gidiyor Doğum şekli henüz biçimlenmedi çok stresliyim uyuyamıyorum🤦🏻♀️ 🙈 bu arada İstanbul 😊