Esesli Ben daha çok başlardayım ama bende uyuyamıyorum. Geç yatıyorum ama erkenden kalkıyorum bidaha da uyuyamıyorum. Sabah 5.30 dan beri ayaktayım
Kubar Burcuk gündüz bir saat yatıp gece tekrar uyuyamiyormusunuz ? Ben gece yatmıyorum ama sabah vaktinden sonra mutlaka baya uyuyorum
Burcuk Kubar normalde gündüz hiç uykum olmazdı. Gece uyuyamayınca vücut 12-13 gibi bi uyku arıyor 1 saat uyuyorum .
___3bruli___ Eacem sağolsun benim prensesim annesini hiç uyumaz tekmelerle vuruyor hareket ediyor cadı 😄😇😍 sabaha kadar öyle yatakta kivraniyorum bi sağa bi sola allah bilir ne zaman uyumuşum 😊😆 sabah aynı şekilde tekmelerle uyandırıyor 😊😊😊
___3bruli___ Eliftotree normal canim benim bizde bugün 30.haftamiza girdik benim cimcime çok hareketli 😆 bunlar hiç yorulmaz mi anacim 🙆
___3bruli___ Eliftotree kesinlikle öyle vallah az önce eşime aynısını dedik bu böyleyse işimiz yaş dedim 😆😊😀 kızım bitanem artık uyu anneyi yorma dedim birden acımasizca vurdu cadı 😄😄😄😄
Burcuk Kubar gece yarımyamalak uyuyorum Canım. Bi bakıyorum uyumuşum vc ye kalkıyorum bi ara yine uyumuşum bacağım uyuşmuş.. o şekilde uyuyorum
guldenyelkenkayali Eliftotree ayyy biz de 27+4 üz ve aynı şeyi yaşıyorum. Gece sol tarafıma bir toplanıyor kıpır kıpır uyutmuyor ☺