seda15yalcn Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar, Çin takvimi Rus takvimi karbonat testi lahana testi yüzük testi yaptınız mı? yaptıysanız tutan var mı? 🥰🤭
Bebisveannesi seda15yalcn Bende tutan Hipokrat’ın cinsiyet belirleme teoremi: Sağ gözün daha parlak ve sağ göğsün daha sertse erkek bebek, sol göz ve sol göğüsse kız🤰🏻
melolevo seda15yalcn ben 12+3 üm. 11+4 de doktorum %90 erkek dedi. O söylediğin hiçbiri tutmadı :) yüzük testi yapmadım :)
Mehtaponur Sedolii edamutlukinali Miniklerim_ Kizlar bende 12 oldum bugün Ara sira kisa suren karin agrilarim oluyo sizler de nasil ? bazen de ev isi yaptigim zaman oluyo oyle olunca da korkuyorum buyuyo mu yoksa kotu bisi mi olcak acaba diye 🤔 Bu arada karniniz ne durum da buyudu mu?
Nigdelianne Afra34 Afra34 ikili taramada söylemediler mi bana o zaman soylrmiserdi 12. Haftada 14de gittim yine erkek dediler
Afra34 Nigdelianne özelde ki doktorum sonuçta yanılma payı oluyor dediği için yaptırmadım onu canım 20.haftada detaylıya girmek istiyorum nasip olursa inşallah 🤲🏻
seda15yalcn annemsii canım benimde aynı tarih inşallah 🙈 son adet tarihin ne birde cinsiyetini öğrendin mi?
Vera18 14+6 dün cinsiyeti öğrendim minnoş bir kızımız olacak inşallah tahmini dogum tarihimiz 1 ocak 🥰
Vera18 Evinanne benimde tahmini dogum tarihi 1 ocak inşallah o tarihte gelir babası ile aynı gün doğmuş olucak 😂 cinsiyeti öğrendiniz mi?
Evinanne Vera18 12 hafta da doktor kız gibi dedi ama 16 hafta da bakalım dedi bu ay sonuna doğru gidicem inşallah net bişi söyler 😍 zaten ilk o yüzden farketmiyo sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻