Bebisveannesi 12+1den merhaba kızlar🙋🏻♀️ Bugün doktor %100 belli etti kendini erkek dedi👼🏻💙 Hepimize sağlıkla gelsin miniklerimiz🤰🏻🙏🏻
Sedolii Bebisveannesi ayyy bak daha çok heyecanlandım inşallah benim doktorumda söyler 🙈🤗 Sağlıkla gelsin yavrularımız🙏🏻🥰
Ayseysf Bebisveannesi Aramız da 2 gün var🥰Biz de cok merak edıyoruz ama ben bu haftalar da öğrenip sonraları değişen cok okudum gıtmeye korkuyorum şimdiden
07052019 Neslihan22 ay ben de 14+0 oldum bugün.🤗🤗 Yarın doktora gidicem inşallah cinsiyeti öğrenirim 😊😊
Semanurakyel Bizde bugun sat 11+2 olduk tahmini 26 ocak diyor ama ultrasonda 1 hafta önde gözüküyor dedi bakalım perşembe günü kontrolumuz var nelee diyecekler 😍
Konya_gelini Merhaba bende 14+5 doğum 2 ocak olarak görünüyor. Dün öğrendim oğlum olacakmıs insaAllah
Neslihan22 07052019 hadi ins benle son adet tarihi ayni olan arkadsiminda cinsiyet ayni bakalim sizin ne yazin muhakkak😀
Afra34 Nigdelianne gittim bugün hastaneye 😊 randevum var demiştim ya erkeğe benziyor dedi ama net bir şey söyleyemedi çünkü ters duruyordu 😃😃 artık hayırlısı olsun ne diyelim sağlıklı hayırlı olsun inşallah 🤲🏻
Nigdelianne Afra34 Afra34 ikili taramada söylemediler mi bana o zaman soylrmiserdi 12. Haftada 14de gittim yine erkek dediler