Nhlaslan senemmmmm yarın yani tam 13 haftalık iken ikili test için gideceğim. Bi ihtimal diyorum ama bilmiyorum 🤷♀️
Evinanne Vera18 12 hafta da doktor kız gibi dedi ama 16 hafta da bakalım dedi bu ay sonuna doğru gidicem inşallah net bişi söyler 😍 zaten ilk o yüzden farketmiyo sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻
Vera18 Evinanne banada 12 haftada kız gibi dedi pztsi de büyük ihtimal kız haftaya kesinleştiririz dedi ama değişmez sanırım 😊 benimde ilk sağlıklı olsunlar da cinsiyet 2. Planda kalıyor
Bebisveannesi seda15yalcn Bende tutan Hipokrat’ın cinsiyet belirleme teoremi: Sağ gözün daha parlak ve sağ göğsün daha sertse erkek bebek, sol göz ve sol göğüsse kız🤰🏻
Evinanne Vera18 allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın😍 aynen öyle cinsiyet hiç farketmez hele ki ilkse 🙏🏻
Akademisyenanne Sedolii benim de dogum ocakta insallah😊 burda yeniyim. Resim eklemek istiyorum yapamadim. Bilen biri anlatabilir mi🙈
Melek20 Sedolii 12+ 4 haftalık hamileyim tahmini 10-26 ocak arasında gelecekmiş minik şimdilik kız gibi duruyor değişmezse tabi😊
Aminem2020 Sedolii bende erkek senesi çevremdeki herkesin erkek bugün hastahanede kime sorduysam onlarda erkek dedi 😊
NihanMine Sedolii doktorum söylediğine göre evet 😁 ben 7 aylık doğmuşum bebeğime de güvenemiyorum o yüzden diyorum anasına çekerse herşey olabilir 😂😂