Afra34 Nigdelianne 2 Ocak olmasın 🤗sanırım siz iki günden öncesiniz benden😊biz 14+2 siz 14+4 :)) hayırlısı olsun bakalım 🤲🏻
Gamzmer Sedolii hakkaten aç mı gideceğiz ikili teste tok mu bilen var mı ☺️ 10+ 4 benimde 30 Ocak görünüyor bakalım 🙏🏻
Gulfem07 Gamzmer farketmiyormus ben tok gideceğim zaten ne kadar kanım varsa sömürüyorlar kan olsun 😂
Hardcandy Gamzmer hayir oyle bisi demiyolar zaten ac veya tok diye, ben tok gittim problem olmadi tüm olculeri iyi cikti,ama cinsiyet yok soylemedi🙄 15 ocak dogum tarihimiz ins 🙏
Leylayasin seda15yalcn insani elden ayaktan kesiyor 😔 insallah en kisa zamanda gecer Alah yardimcimiz olsunn 🙏🏻
Nigdelianne Afra34 4 ocak hesapladılar özel ve devlet bir de ebe bu programda da 4 ocak çıkıyor. Hayırlısı bakalım 😊
Siner Ben bugün itibariyle sat a göre 10+3 günlüğüm. Geçtiğimiz cmt randevum vardı. Doktorum Çarşamba yada Perşembe gel ikili testi yapalım dedi. Ama Perşembe gitsem bile henüz 10+6 oluyo. O an aklıma gelmedi 12den sonra yapılmıyo mu demek. İnternette biraz araştırdım 11-14 arası diyo ikili testi. Acaba 10+6 11. Haftanın içinde olduğu için öyle mi hesaplamak gerekiyo yoksa doktor beni erken mi çağırdı. Bilginiz var mı bu konuda
ozguk Sedolii tok ve enerji vericek birşeyler ye dedi dr çikolata ye inşallah güzel şeyler duyarız 🤲🏻🥰
Afra34 Nigdelianne gittim bugün hastaneye 😊 randevum var demiştim ya erkeğe benziyor dedi ama net bir şey söyleyemedi çünkü ters duruyordu 😃😃 artık hayırlısı olsun ne diyelim sağlıklı hayırlı olsun inşallah 🤲🏻
Dnznrgz Sedolii merhaba 13+4 bende uygulamada 7 ocak 3 hafta önce ultrasonda 5 ocak yaziyordu bakalim ne zaman gelecek 😊
seda15yalcn Arkadaşlar bişey sorucam, ben geçen hafta doktora gittiğimde bebeğin boyunu 9cm ölçtü ama daha 11.haftadayız. Mümkün mü sizce? İnternetten baktığıma göre o boyda 19 20. Haftada oluyorlar. 🙈🙈baya kafaya taktım 😔