Gamzmer Neheaaei yaaaa çok sevindim bakalım kız mı olacak erkek mi tarihler tutacak mı takipleşelim ☺️😍🥰🥰 allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Aminem2020 07052019 banada çok yüksek ihtimalle erkek dedi cnm 😍 hayırlı olsun insaAllah sağlıkla kucağına alirsin 💓🎀
Aminem2020 Nghnkrmzrk bazı doktorlar bilebiliyormuş cnm ama bugün bana doktor hicbir doktor yüzde yüz demez dedi
Mihri23 Tazeanne0134 gerek duymadım canm ne bileyim sonra kötü sonuç çıkıp kötü geçirmek istemedim hamileliği yanılma payıda çok yüksek
ozguk Nghnkrmzrk tebrik ederim bu arada canım heycandan tebrik edemedim dua edin banada yarın 2 li test sağlıklı olsun bebişlerimiz ❤️
Yaseminpinar 12+1 olduk bizde tahmini doğum 21 Ocak Cuma tarama testi için gidicez inşAllah herşey yolunda olur bir de cinsiyet öğrenebiliriz 🤲🏻😊😊
Kubrakocerr Yaseminpinar aa aynı bende 21 Ocak 12+1 olduk ve Cuma günü tarama testi ve cinsiyet için gitcez😍
Tazeanne0134 Nghnkrmzrk valla bilemedim ama ben gittim bugün tahmini bile söylemedi bende 11+2 haftalık hamileyim
melolevo Neheaaei benimki 20 ocak gözüküyor tatlım ama çok az bebek bekliyor o kadar . Yaklaşık 15 gün al geriye 😊
Neheaaei melolevo evli değilken bile kova olsun istiyordum 😅 Sağlıklı olsun da hiç önemli değil burcu ☺️