Ozlemsel84 Hulia geçen hafta %90 erkek dedi ben hala kız umut ediyordum bu gün doktorumu değiştirdik buda %100 erkek dedi 😂😂2 erkek anası oluyorum
Gamzmer Hardcandy bende Pazartesi gideceğim inşallah bizimde iyi çıkar sonuçlar bir ihtimal gösterir belki bizimki cinsiyeti ama bakalım 🤗
Evinanne Vera18 allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın😍 aynen öyle cinsiyet hiç farketmez hele ki ilkse 🙏🏻
Tazeanne0134 Mihri23 kuzum sana bişe soracam ben de 11+2 haftalık hamileyim bugün ikili tarama yapıldı ve ense kalınlığı 3.5 çıktı büyük ihtimalle de sonuçların biraz yüksek çıkacak dedi sen yaptırdın mı?
Aminem2020 Sedolii bende erkek senesi çevremdeki herkesin erkek bugün hastahanede kime sorduysam onlarda erkek dedi 😊
Aminem2020 07052019 banada çok yüksek ihtimalle erkek dedi cnm 😍 hayırlı olsun insaAllah sağlıkla kucağına alirsin 💓🎀
Hulia Ozlemsel84 maşallah allah bağışlasın bende ilk günden itibaren kız hissediyordum geçen hafta gittik değişmezse kız dedi😍😊
Nhlaslan senemmmmm yarın yani tam 13 haftalık iken ikili test için gideceğim. Bi ihtimal diyorum ama bilmiyorum 🤷♀️
Gamzmer Neheaaei yaaaa çok sevindim bakalım kız mı olacak erkek mi tarihler tutacak mı takipleşelim ☺️😍🥰🥰 allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Aminem2020 Nghnkrmzrk bazı doktorlar bilebiliyormuş cnm ama bugün bana doktor hicbir doktor yüzde yüz demez dedi
ozguk Nghnkrmzrk tebrik ederim bu arada canım heycandan tebrik edemedim dua edin banada yarın 2 li test sağlıklı olsun bebişlerimiz ❤️
Tazeanne0134 Nghnkrmzrk valla bilemedim ama ben gittim bugün tahmini bile söylemedi bende 11+2 haftalık hamileyim
Neheaaei melolevo ocak sonu kova oluyor benimki kova olacak muhtemelen erken gelmezse😃 eşim de kova bizde de evde iki kova olacak sanırım😃
melolevo Neheaaei benimki 20 ocak gözüküyor tatlım ama çok az bebek bekliyor o kadar . Yaklaşık 15 gün al geriye 😊