ozguk Tazeanne0134 cvp süresi değil mi bence ben yanlış anladım sonuç kaç günde çıkar onu sormuştum 😊
Tazeanne0134 ozguk tamam işte bana 2 hafta gel dedi doktor bende onun için 2 hafta çıkacak sonuc dedim
ozguk Tazeanne0134 hmm çok paniğim ben biran önce çıksın güzel şeyler duyayım istiyorum cinsiyet çok önemli değil sağlıklı olsun özelde değişir mi acaba özelde yaptırıcam yarın 2 li
Tazeanne0134 ozguk bende biraz paniğim ama yapacak bişe yok kuzum inşallah olmaz ya bakalım sen kaç haftalık hamilesin ben 11+2 haftalık hamileyim
ozguk annemsii ben ocaktan beri adet olamıyordum düzensizdi bi ay çöl bi ay damla bende nisan ama kaç hatırlamıyorum dr 18-19 olarak belirledi
Brcum10 zehra1 benimde 12+2 Canım . Yarın ikili test için gidicez cinsiyetle ilgili birşey der inş . Sen öğrendin mi :)
Mihri23 Tazeanne0134 gerek duymadım canm ne bileyim sonra kötü sonuç çıkıp kötü geçirmek istemedim hamileliği yanılma payıda çok yüksek
Tazeanne0134 Mihri23 yani şimdi kaç haftalık hamilesin ben 11+3 haftalık hamileyim ben yaptırdım bakalım